Hattrick Sobotky byl k vidění v Třebelovicích


Branky


0

Třebelovice doma utrpěli debakl od Rapotic. 70 diváků tak vidělo jasnou výhru hostujícího celku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci si nestačili ani najít svoje místa a už domácí golman lovil míč ze sítě. Ve 3 minutě přiťukl míč Matouškovi Sobotka a ten přízemní střelou překonal domácího golmana poprvé 0:1. Ve 12 minutě centroval Jan Illek a našel hlavu Matouška a ten překonal domácího Nesibu podruhé 0:2. Ve 29 minutě individuální akci vyšperkoval houslemi domácímu obránci Sobotka, prudká střela pod břevno byla nad síli domácího golmana 0:3. Do konce poločasu se prosadili hosté znovu, Ve 44 minutě se znovu prosadil Sobotka, když využil chyby v rozehrávce domácího celku 0:4.

Šance načítali, Sobotka dokonal hattrick

Šancí bylo nespočet, utkání z pohledu Rapotického celku bylo jednoznačné a hattrick dokonal v 60 minutě 0:5. Pro domácí celek je to velké vystřízlivnění a možná taková "nováčkovská" kocovina. Ale sezóna je ve své první čtvrtině a nic tak není rozhodnuto.



Ohlasy k zápasu



FC Rapotice
Aleš Kolařík vedoucí družstva: Uvědomovali jsme si důležitost dnešního utkání, které jsme potřebovali zvládnout za tři body. K našemu uklidnění pomohl dobrý vstup do zápasu a poměrně brzké vedení. Hráli jsme po větru, čehož jsme dokázali využít dlouhými nákopy za obranu na Matouška či Sobotku, kteří dělali domácím velké problémy. Odpor domácích se nám podařilo zlomit čtyřmi vstřelenými brankami už v první půli. V té druhé jsme změnili hru, více jsme využívali přízemní kombinace a Ilka ve středu zálohy. Domácí se sice snažili s výsledkem něco udělat, ale zodpovědným a koncentrovaným výkonem jsme je k ničemu nepustili. Vítězství, pěti vstřelených branek a udrženého čistého konta si velmi ceníme. Tento výsledek by nám mohl pomoci v dalších kolech.



Počet diváků: 70. Rozhodčí: KUCHYŇA Viktor - NOVOTNÝ František, FRYČ Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.