0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2017 15:00

17.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Jičín konečně přesvědčil o svých kvalitách


Branky


0
"Do utkání vstoupili lépe domácí, první čtvrthodinu nás zatlačili do našeho pokutového území a hrozili nebezpečnými centry, naštěstí jsme to ustáli. Z naší strany byl začátek zbytečně nervózní a dělali jsme spoustu chyb. Zhruba od 20. minuty jsme začali už lépe kombinovat a to vyústilo v první branku Krči, který se trefil po pěkné přihrávce Pepi Opatřila. Druhý poločas už jsme hráli svoji hru a přidali další branky a to jich mohlo být i více, ale buďme rádi za důležité 3 body, které věřím, že nás nastartují do dalších zápasů. " řekl po utkání útočník FK Nový Jičín Radovan Lokša. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Sestavy


1. FC Viktorie Přerov
M. Spáčil [-] - O. Václavíček [-] , T. Kytlica [-] , M. Zimčík [-] (75. O. Grečmal [-] ) , T. Blažkovský [-] (84. T. Malenda [-] ) , M. Rybka [-] (62. M. Bielko [-] ) , Z. Dostál [-] , M. Koller [-] , J. Bubeník [-] , R. Hýbner [-] , P. Bogdaň [-]

FK Nový Jičín
O. Ognjanov [-] - M. Kiss Farkas [-] , D. Javorek [-] , F. Nippert [-] , P. Macíček [-] , O. Malina [-] - J. Opatřil [-] (83. M. Staněk [-] ) , M. Švec [-] , J. Juříček [-] , P. Krčula [-] (78. L. Uhlíř [-] ) - R. Lokša [-] (86. J. Smolarčík [-] )

ŽK: 50. J. Bubeník , 71. M. Koller - 44. P. Krčula .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: VOJÁČEK Milan - BĚHAL Radek, KONDLER Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.