1:2
(0:1)
19. L. Kaďorek (p.)
64. O. Kyselák
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2016 10:15

16.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozlovice překvapily Nové Sady


Branky


77. M. Navrátil - 19. L. Kaďorek (p.) , 64. O. Kyselák
0

 „V prvním poločase jsem byli určitě aktivnější jako hostující mužstvo, vytvořili jsme si několik rohů, ze kterých jsme mohli skórovat, ale soupeř z odraženého rohu, kdy se míč dostal do šestnáctky písknul rozhodčí z Přerova nepochopitelně penaltu, za údajný faul Režného, ze které šli hosté Kaďorkem do vedení 1-0. Takových situací ze strany hostů v našem pokutovém území hlavně ve druhém poločase bylo několik, ale to rozhodčí neviděl. V prvním poločase měl vyloženou šanci Slimbach, ale nedal. Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivně, soupeře jsme zatlačili, ale hosté z ojedinělého útoku po centru z pravé strany zvýšili Kyselákem hlavičkou na 2-0. Shodou okolností jsou to dva hráči, které mám ve výběru na mistrovství Evropy amatérů příští rok. Po druhé brance jsme soupeře prakticky nepustili na naši polovinu, vytvořili si spoustu standardních situací, měli dvě stoprocentní šance Slimbachem, ale podařilo se nám jen snížit Navrátilem na 1-2. V utkání jsme bohužel neměli sportovní štěstí, ale takový je fotbal. Hráče ale musím pochválit, kdy po katastrofálním začátku se zvedli a vyhráli pět zápasů v řadě a posunuli jsme se ke středu tabulky“: řekl po utkání domácí trenér Karel Trnečka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Sestavy


FK Nové Sady
M. Kalina [-] - D. Dvorský [-] , A. Andreev [-] (60. D. Alexa [-] ) , J. Schlimbach [-] , P. Kryl [-] (82. M. Brhel [-] ) , D. Škoda [-] , J. Šuba [-] , T. Režný [-] , M. Samek [-] , M. Navrátil [-] , T. Kopp [-]

FK Kozlovice
R. Konečný [-] - J. Tomčík [-] , M. Dostál [-] , Š. Přikryl [-] (89. L. Dlouhý [-] ) , T. Hrušák [-] (90. M. Král [-] ) , M. Matocha [-] , L. Kaďorek [-] , P. Sikora [-] , T. Heger [-] , M. Král [-] , O. Kyselák [-] (75. L. Žůrek [-] )

ŽK: 19. T. Režný , 41. D. Škoda , 61. P. Kryl , 69. M. Navrátil , 87. J. Šuba - 47. J. Tomčík , 57. O. Kyselák , 82. L. Kaďorek .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: POSPÍŠIL Pavel - KULIČKA Radek, HANÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.