2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 15:00

10.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petrovice doma nezaváhaly


Branky


0

Po třech vítězstvích Jeseník nebodoval v Petrovicích. Na těžkém promáčeném terénu hosté spíš jen bojovali, než hráli fotbal. A zaslouženě prohráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vrána držel Jeseník v naději

Domácí tým měl v prvním poločase územní převahu a také gólové šance. Po půlhodině hry dokonce vstřelili branku, ale předcházel jí ofsajd.

Jeseník čelil mnoha standardním situacím, které byly před Vránovou brankou nebezpečné. Hostující gólman se vyznamenal zejména na konci poločasu, kdy výborným zákrokem vyrazil přímý volný kop směřující do branky.

Klimas to zařídil

Jestliže v první půli byli domácí jasně lepší, po změně stran se hra vyrovnala a přišly na řadu také i jesenické útočné manévry. Nejblíže ke vstřelení gólu byli hosté po Navrátilově průniku ze strany a jeho střele, kterou na bližší tyči brankář vyrazil a se štěstím si poradil i s následnou dorážkou. Jak by se mohl zápas vyvíjet, kdyby tohle dopadlo? Pak se ještě do dobré příležitosti řítil Bříza, ale zakončení mu nesedlo.

 

Oba góly inkasoval Jeseník z petrovického pravého křídla a oba byly připsány D. Klimasovi. V 63. minutě úplně volný Puškáč centroval ke vzdálenější tyči, kde byl Klimas o krok dřív a zblízka otevřel skóre. 1:0.

 

 

Pojistku přidali domácí v 78. minutě, kdy střelu z úhlu sice Vrána zblokoval na břevno, ale dobíhající Klimas hlavou vrátil míč do prázdné brány. 2:0.

 

 

Jeseník s výsledkem nedokázal nic udělat a navíc v 81. minutě přišel o stopera Mlynáře, který zastavil soupeře faulem v gólové šanci a uviděl na přímo červenou kartu. Bude tak Jeseníku chybět minimálně v příštím utkání s Valašským Meziříčím.



Sestavy


TJ Lokomotiva Petrovice
R. Mrozek [-] - J. Hoffmann [-] , A. Leibl [-] , T. Bajzath [-] , P. Moskál [-] , M. Puškáč [-] (84. F. Kondziolka [-] ) , D. Gill [-] - P. Škuta [-] , D. Klimas [-] , J. Paduch [-] (70. P. Miko [-] ) - J. Lukan [-] (84. L. Alman [-] )

FK Jeseník
M. Vrána [-] - P. Navrátil [-] , L. Woitek [-] , A. Bříza [-] (84. M. Hanzlík [-] ) , J. Vavrač [-] (73. V. Novák [-] ) , B. Mlynář [-] , P. Kysela [-] , M. Furik [-] , J. Minka [-] , J. Karakasidis [-] , D. Macura [-]

ŽK: 13. J. Paduch - 38. B. Mlynář , 45. A. Bříza , 77. J. Minka . ČK: 81. B. Mlynář .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: LYSÁK Václav - ŠIŠTÍK Petr, GALÁSEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.