M. Kugler 32.
P. Šmída 45. (vl.)
2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 16:00

21.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rosice otočily už v první půli


Branky


32. M. Kugler , 45. P. Šmída (vl.) - 26. M. Skalník
1

Vrchovina se ujala vedení po dvaceti šesti minutách hry. Rosice vyrovnaly za šest minut a rozhodující trefu si schovaly na závěr prvního poločasu, když si hosté nešťastně vsítili vlastní branku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V rvní vážnější šanci zápasu se v 11. minutě objevila domácí družina, když zprava odcentroval Šíp, na jeho centr si naskočil Novotný, jehož hlavičku vyrazil Šmída a jím vyražený míč nasměřoval Pazourek těsně vedle levé tyče. Dále si mírnou převahu vytvořili hostující družina. Ve 26. minutě zahrávali hosté z pravé strany rohový kop Michalem, a po závaru v domácím pokutovém území se dokázal prosadit Skalník – 0:1. Domácí reagovali na obdrženou branu o šest minut později, když přímý kop Novotného dorazil sítě Kugler – 1:1. Ve 41. minutě se po rohu domácích dostali do rychlého brejku Ošmera s Kovářem, který zakončil druhý jmenovaný střelou vysoko nad rosickou branku. V poslední minutě prvního poločasu si roh domácí družiny nešťastně srazil do vlastní branky brankář Šmída – 2:1.

 

V 50. minutě na roh Kuglera vyskočil nevýše Havlásek a míč mířící z jeho hlavy pod břevno branky Šmída jen s vypětím všech vyboxoval mimo tři tyče své branky. Po  vyrovnané první polovině druhého dějství, kdy se hra převážně přelévala mezi šstnáctkami obou týmů a bez vetších šancáích na obou stranách, si v poslední dvacetiminutovce vytvořila územní převahu Vrchovina, ale která z této opticé převahy si žádnou šanci na srovnání skóre nevytvořila. Rodsice se tak radují z další výhry-



Ohlasy k zápasu



SFK Nové Město na Moravě
Zeman (trenér, pro klubový web): Rosice na vlastním hřišti přes rok neprohrály, při dvou remízách a famózním skóre 45:5 s námi zaznamenaly v pořadí už 15. domácí výhru. Toužili jsme jejich tvrz prolomit a bodově si pomoct taky venku, ovšem pohořeli jsme při bránění standardních situací. Ze hry jsme soupeře do šance nepustili. Abychom uspěli na cizím hřišti, nemůžeme inkasovat tak laciné branky. Pozitivum utkání vidím ve zlepšeném výkonu Petra Ošmery a prvním gólu Michala Skalníka.



Sestavy


FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - P. Šíp [-] , F. Novotný [-] (81. L. Michna [-] ) , P. Drbal [-] , T. Selinger [-] (90. V. Kratochvíl [-] ) , D. Pazourek [-] (67. J. Černý [-] ) , J. Havlásek [-] , M. Kugler [-] , J. Vaněk [-] , M. Kršák [-] , J. Vítámvás [-]

SFK Nové Město na Moravě
P. Šmída [-] - O. Vícha [-] , L. Wolker [-] , D. Bača [-] , K. Skalník [-] , P. Chalupa [-] , L. Smetana [-] - M. Kovář [-] (61. R. Blažíček [-] ) , L. Michal [-] , P. Ošmera [-] - M. Skalník [-] (70. M. Žák [-] )

ŽK: 55. M. Kršák , 60. M. Kugler - 32. P. Chalupa , 35. L. Smetana , 55. M. Skalník .
Počet diváků: 145. Rozhodčí: Tomanec Josef - HANÁK Petr, ŠIMONÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
16. 4. 2017 20:40
Zdravím...nevím kdo to píše ale žádná penalta se nekopala!!