2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 16:00

21.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Brod se dotáhl na Hodonín na rozdíl jediného bodu


Branky


0

Brod se velice dlouho nemohl prosadit a rozhodující dvě trefy si nechal až na poslední čtvrthodinu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Uherský Brod hrál toto utkání pod dojmem toho, že den před jeho zápase vedoucí tým z Hodonína pouze remizoval, a že se v případě výhry může na něj dotáhnout na rozdíl jediného bodu. Podle toho také vypadala první půle střetnutí, domácí byli nervózní vázla jim kombinace a do kabin šly obě družiny za bezbrankového stavu. Tento stav zachraňující mu se Holešovu pochopitelně vyhovoval. Po přestávce Uherský Brod výrazně zvýšil svou aktivitu a napadal svého supeře a výsledek se dokázal dostavit. V 77. minutě Brod zahrával standardní situaci a ve skrumáži se nejlíp orientoval Večeřa a Brod uklidnil - 1:0. Pojišťující trefu vsítila domácí ekipa pět minut před konce opět po vydařené standardce, na jejimž konci uklízel balaon do brány Vrága - 2:0. Brod si pak už vydřenou výhru pohlídal a radoval se ze zisku tří bodů. 



Ohlasy k zápasu


ČSK Uherský Brod
Martin Onda (trenér, slovacky.denik.cz): Na výhru jsme ale nadřeli, rozhodli o ní až v dvěma trefami v závěrečné čtvrthodině. Za druhou půlku jsme si výhru zasloužili. Dostali jsme je pod tlak a nakonec dali i dva góly.




Sestavy


ČSK Uherský Brod
M. Červinka [-] - M. Kúdela [-] , M. Vrága [-] , M. David [-] - V. Dolina [-] , R. Josefík [-] (76. F. Hruboš [-] ) , L. Nevařil [-] , L. Jaroněk [-] (88. R. Holík [-] ) , B. Šálek [-] - J. Michalec [-] (67. O. Večeřa [-] ) , L. Blaha [-]

SFK Elko Holešov
R. Janalík [-] - M. Olša [-] , V. Matulík [-] (46. M. Roubalík [-] ) , M. Palík [-] , P. Polomík [-] , L. Marek [-] , J. Křenek [-] (83. A. Lomaka [-] ) , Š. Dluhoš [-] , D. Čep [-] , M. Charuza [-] , M. Bačík [-] (46. J. Chudárek [-] )

ŽK: 21. M. Charuza , 73. M. Olša , 77. J. Křenek .
Počet diváků: 261. Rozhodčí: Kubica Martin - POSPÍŠIL Pavel, LAKOMÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.