3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 14:30

12.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bzenec otočil zápas


Branky


0

Tasovice se brzy ujaly vedení, ale Bzenec ještě do poločasu srovnal, a pak dvěmi přesnými zásahy ve druhé půli strhl výhru na svou stranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bzenci se v posledních zápasech moc nedařilo, a tuto skutečnost chtěl napravit v zápase proti Tasovicím. Vstup do utkání měl lepší hostující mančaft, který se v 7. minutě ujal vedení. To odcentroval do vápna záložník Horáček, míč se dostal na zadní tyči k Paulovi, který ho doručil do sítě - 0:1. Bzenec se rozjížděl pomalu, a šance Reška a Šmahaje skončili mimo bránu. Vyrovnání se Bzenec dočkal po půlhodině hry, kdy nenápadná rána Zůbka ze dvaceti mtrů zaplula do brány - 1:1. Bzenec po vyrovnání získal převahu, ale Šmahaj dvakrát neseřídil přesně svá mířidla. 

 

Po přestávce na hřišti kralovala domácí družina. Bzenec převyšoval Tasovice pohybem, důrazem a bojovností. Za svou snahu byl odměněn v 62. minutě, když si na rohový kop Zůbka vyskočil nejvýše Kasala, který přeskočil i brankáře Pavliva, a hlavičkou míč zametl nekompromisně do sítě - 2:1. Slovan i dál měl otěže zápasu pevně ve svých rukách. Kasalovi chyběl krok k zakončení, hlavičku Mlýnka zlikvidoval hostující strážce svatyně. Tasovice se mohly z nenápadné střely dočkat vyrovnání, ale tečovaná střela Landšperského skončila na břevně. Hosté v závěru hrali vabank, a domácí v 89. minutě rozhodli z rychlého brejku, když Horňák obešel hostujícího brankáře a zasunul balon pohodlně do prázdné branky - 3:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Bzenec
Libor Škodík (trenér, hodoninsky.denik.cz): Podle mě jsme až doposud hráli pod své možnosti. Sedm bodů nám zbytečně uteklo. Neúspěchy a ztráty byly věcí psychiky. Herně jsme až tolik nepropadli. Přehrál nás jenom Hodonín nebo Uherský Brod, ale jinak jsme sehráli slušné partie. Připadalo mi, jako bychom si až teď uvědomili, že hrajeme vyšší soutěž. Proti Tasovicím jsme si ověřili, že pokud budeme běhat, hrát důrazně, tak dokážeme porážet i kvalitní divizní soupeře.

TJ Sokol Tasovice
Miroslav Steinhauser (trenér, hodoninsky.denik.cz): Domácí nás přehráli důrazem, agresivitou, chutí. Opravdu hráli dobře. My jsme si zápas prohráli vyloženě sami. Hráči k utkání přistoupili špatně. Po výhře v Brumově jsme byli asi až moc nahoře. Naopak na Bzenci bylo vidět, jak moc chce vyhrát.



Sestavy


TJ Slovan Bzenec
D. Mrkvica [-] - J. Chromeček [-] , M. Petrucha [-] , T. Košut [-] , L. Mlýnek [-] - P. Horňák [-] , T. Zůbek [-] , L. Škodík [-] , D. Šmahaj [-] - T. Reška [-] , P. Kasala [-]

TJ Sokol Tasovice
V. Pavliv [-] - L. Hrazdílek [-] , Z. Mička [-] , R. Švarc [-] , R. Lašák [-] - J. Fukal [-] , R. Hrobař [-] , P. Horáček [-] , M. Blahoudek [-] - M. Paul [-] , J. Landšperský [-] -

ŽK: 36. T. Zůbek , 36. D. Šmahaj , 68. T. Reška , 85. M. Petrucha - 36. R. Lašák , 39. J. Fukal .
Počet diváků: 296. Rozhodčí: Soukal Bedřich - KUBICA Martin, HOVORKA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.