Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 15:00

9.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holešov skolil Brumov


Branky


0

Holešov se ujal velice brzy vedení. Brumov v samém závěru poločasu stačil vyrovnat. Ve druhé půli ale Holešov rozvlnil síť hostující brány třikrát a připsal si výhru 4:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas dvou celků z konce tabulky nabídl souboj mezi Holešovem a Brumovem. Brumovu se ale zápas vůbec nepovedl. Domácí Holešov šel do vedení už po sedmi minutách hry, kdy hostující defenziva nepokryla levou stranu a po zpětné přihrávce, na kterou si naběhl Křenek, otevřeli domácí skóre zápasu - 1:0. Pak se hra většinou přelévala mezi oběma šestnáctkami. Hosté dokázali srovnat krok v poslední minutě první půle, když se po rohovém kopu dostal míč k Naňákovi, který ho s pomocí břevna uklidil tvrdou ranou do sítě - 1:1. 

 

Po přestávce byla sice více na balonu hostující ekipa z Brumova, ale nehraje se na krásu, ale na góly, a ty stříleli domácí borci. Veškerá snaha hostujícího Brumova končila před šestnáctkou Holešova. Naopak domácí trestali z každe vážnější akce. V 55. minutě se z rychlého kontru podruhé v zápase zapsal do listiny střelců Křenek - 2:1. O dvacet minut později ho napodobil z podobné situace Lomaka - 3:1. Definitivní kalich hořkosti si musel Brumov vypít do dna v samém závěru střetnutí, když skóre zápasu uzavřel Polomík - 4:1. Holešov se díky výhře bodově dotáhl na svého soupeře. Oba však nadále mají sestupové starosti.



Ohlasy k zápasu



FC Brumov
Marek Novák, pro klubový web: Byl to pro nás hodně smolný zápas. Po celý zápas jsme byli jasně lepší na balonu, ale jak je u nás známo, tak jsme zase inkasovali branku jako první a museli jsme dotahovat. To se nám povedlo na konci prvního poločasu. Druhý poločas nás Holešov potrestal 3 góly z brejku po naší ztrátě. Náš výkon bych přirovnal k zápasu Španělské ligy Celta Vigo – Barcelona. My hráli a oni dávali branky (úsměv).



Sestavy


SFK Elko Holešov
R. Janalík [-] - J. Beránek [-] , M. Olša [-] , V. Matulík [-] (53. A. Lomaka [-] ) , M. Palík [-] (80. P. Polomík [-] ) , L. Marek [-] , J. Křenek [-] , P. Hlobil [-] , M. Roubalík [-] , M. Charuza [-] , J. Chudárek [-]

FC Brumov
J. Semanko [-] - M. Kolář [-] , D. Juřica [-] (80. M. Doležal [-] ) , O. Sucháček [-] , M. Chovanec [-] - M. Zvoníček [-] , J. Vítek [-] (46. D. Ritter [-] ) , M. Novák [-] - O. Bartozel [-] , M. Kovář [-] , P. Naňák [-] (86. J. Búbela [-] )

ŽK: 33. M. Palík , 51. J. Křenek , 71. M. Roubalík - 33. O. Sucháček , 61. D. Ritter , 68. M. Chovanec , 79. M. Novák .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Jahoda Jaroslav - NOVÁČEK Ivo, ŠULA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.