Nevšová dokázala vyhrát na půdě hulínské Admiry


Branky


49. P. Motal - 75. V. Tomšů , 76. S. Beňo
0

Zajímavé utkání mohla sledovat sedmdesátka diváků v Hulíně, kam přijela Nevšová. Ta už není vyjukaným nováčkem z podzimní části a svůj kádr pro novou sezonu ještě více vystužila. Domácí tým v úvodním kole uspěl na půdě Veselé a body z venku chtěl potvrdit i na domácím hřišti. Domácí tým šel do vedení Motalem, který byl ale po hodině hry vyloučen, což byl patrně klíčový moment celého duelu. Nevšovjané dokázali zápas rozhodnout v poslední čtvrthodině, kdy se hned po minutě trefili Vašek Tomšů a nová akvizice z Provodova - Beňo. Nevšová si tak z Hané odváží cennou výhru a může se těžit na příští derby s rezervou Slavičína.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se diváci v Hulíně branky nedočkali

První domácí zápas hulínské Admiry s posílenou  Nevšovou začali hráči Admiry velmi dobře, hned v 1. minutě se uvolnil na vápně Motal, ale přestřelil. Ve 13. minutě se dostal zprava do šance Kubo, ale branař hostí Zámorský jeho příležitost chytil. Hosté zahrozili až ve 22. minutě, ale tečovanou střelu zprava domácí brankář Hložek vyrazil nad bránu. Obě mužstva předváděli dobrý výkon, hra byla vyrovnaná, poslední šanci první půle měl Nedbal, kdy jeho tvrdou střelu z pravé strany brankář hostí s námahou vyrazil. Poločas tak skončil 0:0, ale diváci viděli poměrně zajímavý souboj. Domácí byli přeci jen aktivnější a drželi častěji míč na kopačkách, hosty v několika šancích domácího celku podržel v dobré formě chytající Zámorský. Hostující svěřenci Ladislava Durdi trpělivě čekali na svoje šance, které ale nepřicházely, v zápase však stále drželi nevšovští fotbalisté s domácími krok a na skvěle připraveném pažitu se o vítězi tohoto duelu mělo rozhodnout až ve druhém dějství.


 

Domácí šli do vedení, Nevšová zápas během minuty otočila

Druhou půli  začali znovu aktivněji domácí fotbalisté, ve 49. minutě vybojoval ve středu hřiště míč Csomor, potáhl ho před vápno, přihrál doprava volnému Motalovi, který prostřelil brankáře Zámorského i vše, co mu stálo v cestě a poslal Admiru do vedení -  1:0. V 52. minutě se spustila na hulínském stadionu silná průtrž mračen, utkání muselo být na celých patnáct minut přerušeno. Poté se znovu začalo hrát a do velké šance se dostal domácí Dutkevič, který se dostal zleva až před brankáře hostí, ten ale šanci zneškodnil. V 61. minutě byl po druhé žluté kartě vyloučen domácí Motal a to byl zlomový moment zápasu. Hosté vycítili šanci a hned v 64. minutě měli první velkou šanci, tu ale ještě Zavadil stačil zblokovat. Ale v 74. a 76. minutě však zápas otočili, kdy po centrech z pravé strany dali hlavou dvě branky a dostali se do vedení 1:2. Ač domácí i v deseti se snažili ještě se zápasem něco udělat, zkušení hosté si závěr pohlídali a odvezli si z Hulína tři cenné body."Velice vyrovanané utkání skončilo pro nás šťasněji. V první půli měli oba týmy po jedné tutovce, kdy se blýskli gólmani. Druhou půli jsme nezačali dobře a brzy jsme inkasovali, přesto jsme se dokázali zmobilizovat a zápas důraznou a trpělivou  hrou otočit", hodnotila zápas předsedkyně nevšovského Sokola Ivana Urbanová.



Ohlasy k zápasu


FK Admira Hulín
web Admiry: Utkání rozhodlo vyloučení našeho Motala, hosté dokázali přesilovku využít, ale zápasu by spíše odpovídala remíza. Další zápas nás čeká v neděli, kdy zajíždíme na derby do Tlumačova.

TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová, předsedkyně: Pro nás je to velmi cenné vítězství na výstavní hrací ploše, kterou nepoznamenal ani vydatný déšť. Utkání bylo dlouho vyrovnané a asi rozhodlo vyloučení domácího hráče. Nám se podařilo dvakrát skórovat během jediné minuty a domácí už nestačili vyrovnat.



Počet diváků: 70. Rozhodčí: KOTAČKA Rostislav - ZAPLETAL Jan, MRŇKA Antonín (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 19 47:13 46
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 SK Březnice 19 43:43 34
4 FC Fryšták 18 49:30 32
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku