5:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 14:00

13.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bobrová nadělila Bystřici pět branek


Branky


0

Bobrová přezimuje po pětibrankové výhře nad Bystřicí na druhém místě tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bobrová dvakrát skórovala

Na hřiště U tírny přijelo nevyzpytatelné bystřické béčko a očekávalo se, zda Bobrová i tentokrát potvrdí svoji výbornou domácí bilanci. Začátek zápasu tomu ale moc nenasvědčoval. Hosté byli fotbalovější, přesnou kombinací se dostávali na dostřel domácí brány, ale ani jednu svoji akci nedokázali gólově zakončit, střely byly málo nebezpečné. Domácí také hrozili, ale ani jim se nedařilo zakončit. Až ve 28. min se uvolnil Michal Hájek a křižnou ranou o břevno otevřel skóre, Zápas dál pokračoval ve stejném duchu, akorát že opět se radovali domácí, když se z velkého trefil Jirka Svoboda. To už se i domácí více osmělovali, ale do pauzy se stav již nezměnil.

Bobrová přidala další tři branky

Druhý poločas začal tak jak první. Hosté byli lepší, domácí obrana s vypětím sil odolávala, ovšem hosté dosáhli pouze na gól z ofsajdu. A tak udeřilo opět na druhé straně a Jirka Svoboda přidal další branku. Chvíli poté mohl z penalty za faul na sebe dosáhnout na hatrick, ale hostující golman byl proti. To už domácí začali získávat půdu pod nohama, podnikali rychlé kontry a dva z nich využil rychle po sobě střídající Míra Mašek k navýšení skóre. Hosté to už potom jakoby zabalili, domácí chodili do otevřené a rozhozené obrany a jen vlastními nepřesnostmi se připravili o další góly. I tak se domácí radují z další domácí vysoké výhry a z druhého místa, které na začátku podzimu nikdo nečekal.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bobrová
Miroslav Roháček: Byl to zvláštní zápas, hosté hráli, my dávali góly. Posílení hosté byli fotbalovější, naštěstí pro nás ale nedokázali dostat balón do brány. Klukům musím poděkovat za zodpovědný přístup jak k zápasům, tak i k tréninkům, díky čemuž jsme tam kde jsme.

SK Bystřice nad Pernštejnem B
Jiří Dejnožka:



Sestavy


TJ Sokol Bobrová
T. Flek [-] - J. Stupka [-] , J. Trnka [-] (46. M. Mašek [-] ) , L. Křepela [-] , D. Roháček [-] - K. Flídr [-] , V. Křepela [-] (84. O. Hlushchenko [-] ) , T. Hrbek [-] (62. T. Podborský [-] ) , P. Dvořák [-] - J. Svoboda [-] , M. Hájek [-]

SK Bystřice nad Pernštejnem B
M. Haluška [-] - J. Mrňous [-] , R. Špatka [-] , D. Buršík [-] , D. Zítka [-] , L. Zbytovský [-] , Z. Sklenář [-] , R. Sklenář [-] , F. König [-] , R. Kadlec [-] , R. Horák [-]

ŽK: 18. D. Roháček , 37. J. Stupka - 65. F. König .
Hráči zápasu: J. Stupka , L. Křepela .
Počet diváků: 48. Rozhodčí: INVALD Lukáš - ŽILKA Jan, SMUTKA Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.