Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 16:00

5.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólová přestřelka neměla v Hamrech vítěze


Branky


0

Souboj dvou tříbodových celků neměl vítěze a tak si Hamry s Bystřicí B body rozdělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Béčko Bystřice vyhrálo první poločas

Hamry "A" přivítaly v neděli doma Bystřici "B". Zápas začali aktivněji domácí Kladiváři a od začátku zmáčkli soupeře. Hamry však doplatily opět na neproměňování šancí, když nejprve v jasné šanci selhal Dominik Havlík, poté Jiří Zábranský trefil břevno a dalších pár pološancí pochytal hostující brankář. A tak udeřilo na druhé straně, když domácí golman dobře neviděl střelu hostujícího útočníka Radka Špatky a bylo to - 0:1. Domácí byli jako opařeni a do poločasu si větší šanci nevytvořili.

Hamry v závěru vyrovnaly

V druhé půlce Hamry chtěly utkání otočit a opět zatlačily soupeře před jejich branku. Zanedlouho se také zaslouženě dočkaly vyrovnání, když svůj samostatný nájezd proměnil Dominik Havlík - 1:1. O pár minut později bylo pro Kladiváře radostněji, když se prosadil po rohovém kopu hlavou Jiří Zábranský - 2:1. Ten přidal také další gól, ovšem pro údajný ofsajd nebyl uznán. Místo, aby domácí svůj náskok hlídali, přišlo vyrovnání po nedůrazu v obraně. Prosadil se František König - 2:2. Zápas se v tuto chvíli přeléval ze strany na stranu. Bystřice ve druhém poločase moc na útočné půli nehrála, přesto šla do vedení 10 minut před koncem, když se prosadil podruhé v zápase František König - 2:3 . Remízu 3:3 zařídil tak Petr Danko, když ho po přímém kopu našel přesně Dominik Havlík a domácí útočník prostřelil hlavou vše před sebou. Domácí mohli i vyhrát, ale Jiří Zábranský dal ze závěrečného tlaku pouze tyčku, opět hlavou, a tak se soupeři rozešli nerozhodně.

 



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík: Po slibném začátku, kde jsme opět neproměnili několik šancí, šel do vedení soupeř. V druhé půli jsme si vytvořili tlak a dostali se i do vedení. Místo abychom náskok zvýšili nebo alespoň ubránili, tak nakonec musíme brát remízu.

SK Bystřice nad Pernštejnem B
Jiří Dejnožka: Do utkání jsme vstoupili dobře už ve 14.minutě jsme Špatkou dali branku a celý první poločas jsme měli více ze hry mrzí neproměněné šance Davida Zitky který měl tři tutovky. Prvních 20.minut druhého poločasu patřilo domácím dvěma brankami otočily skóre utkání.Poté jsme se zase zvedli my a dvěma brankami Fandy Königa otočili skóre na naši stranu. Domácím se podařilo vyrovnat v 82. minutě.Poté jsme neproměnili stoprocentní šanci Kadlecem a soupeř mohl utkání rozhodnout když nastřelil těsně před koncem tyč. Myslím si že utkání skončilo zaslouženou remízou.



Sestavy


FC Hamry nad Sázavou
T. Pinkava [-] - D. Havlík [-] , T. Jelínek [-] , F. Řebík [-] , J. Zeman [-] (33. P. Vašek [-] ) , J. Zábranský [-] , K. Suský [-] , J. Miklík [-] (58. P. Danko [-] ) , I. Sojma [-] (27. J. Uhlíř [-] ) , P. Němec [-] , A. Šabart [-] (88. Š. Vrša [-] )

SK Bystřice nad Pernštejnem B
J. Mrňous [-] - R. Špatka [-] , V. Svoboda [-] , J. Svoboda [-] (56. J. Martínek [-] ) , D. Zítka [-] , P. Karásek [-] , M. Haluška [-] (60. P. Nosek [-] ) , Z. Sklenář [-] , F. König [-] , R. Kadlec [-] , R. Horák [-]

ŽK: 70. D. Havlík .
Hráči zápasu: D. Havlík , J. Zábranský - F. König .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: DÍTĚ Radek - NEVÍDAL Miloš, KREJČÍ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.