Osová Bítýška vyloupila Radostín


0

Radostín poprvé na podzim prohrál v domácím prostředí, když nestačil na Osovou Bítýšku, které podlehl 1:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase skórovaly oba týmy

Na radostínském hřišti se hrálo utkání dvou týmů z horní poloviny tabulky, proto se očekávalo atraktivní utkání, ale opak byl pravdou.

 

Domácí začali lépe a svůj úvodní tlak korunovali už v 6. minutě brankou, kdy se po centru L. Kozla dostal k míči nováček v sestavě T. Kadlec a hlavou skoroval.

 

Hosté však odpověděli hodně rychle a po nedůrazu u lajny odcentroval P. Mucha, centr skončil na břevně, k odraženému míči se dostal M. Navrátil a bylo 1:1.

 

V prvním poločase se toho už moc neodehrálo, hrálo se spíše jen od vápna po vápno a k vidění bylo spousta nepřesností na obou stranách.

Marek Navrátil rozhodl zápas svým druhým gólem

Do druhého poločasu nastoupili hosté s velkým náporem a domácí měli velké problémy. V 53. minutě se ujali vedení hosté, kdy po ukázkové kombinaci dával do prázdné branky opět M. Navrátil.

 

To však nebylo vše, v 59. minutě se trefil také M. Vařílek a bylo rozhodnuto. Hosté kontrolovali hru a hrozili nebezpečnými brejky. Domácí se sice v 75. minutě zvedli, ale z tlaku pořádně hostující branku neohrozili. 



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
Vladimír Šíma: Dnes jsme podali hodně špatný výkon v hodně pozměněné sestavě se třemi dorostenci, kteří měli zápas v nohách jsme kupily chybu za chybou a špatně rozebírali hráče. Hosté lépe kombinovali a zaslouženě vyhráli, mají zkušené mužstvo. Výsledek je pro nás ještě milosrdný. Dnes mohu pochválit jen gólmana Dupala´.

SK Osová Bítýška
Jan Večeřa: První poločas byl vyrovnaný. My jsme drželi více míč, ale domácí byli nebezpeční v pokutovém území. Druhý poločas jsme domácí přehráli výbornou kombinační hrou a zaslouženě vyhráli. Vítězství bychom chtěli věnovat našemu zesnulému trenérovi Petrovi Koláčnému.



Počet diváků: 78. Rozhodčí: PAVLAS Jiří - KÖNIG Miroslav, SKRYJA Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.