Osová Bítýška vyhrála brankou kanonýra Vařílka


Branky


0

Osová Bítýška zakončila úspěšný podzim výhrou 2:1 v Rozsochách

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Utkání ve kterém Rozsochy chtěli potvrdit tři body získané v derby v Nové Vsi. A do utkání domácí vstoupili lépe a jiż ve třetí minutě se ujali vedení, když se prosadil po centru Andrejse hlavou Šibor 1:0. Vše vypadalo pro domácí celek dobře v 15 minutě se prokličkoval domácí Bureš a obhodil hostujícího brankáře, domácí fanoušci uż jásali, jenže hostující hráč vykopl míč z brankové čáry. Mezitím v 19. minutě bylo vyrovnáno, když se prosadil Vařílek. V 28 minutě se rozhodl vystřelit Smolka Jan a nádhernou střelou trefil pouze tyč hostující svatyně.

Zápas rozhodl Marek Vařílek

Ve druhém poločase se hosté zatáhli a čekali na rychlé protiútoky. Při několika chybách domácí obrany se vytáhl domácí brynkář Juračka. Až v 73. minutě už na tento rychlý protiútok krátký. Znovu po chybě domácí obrany, která si nepohlídala Vařílka a ten otočil na 1:2. Domácí se snažili o vyrovnání ale nebylo jim souzeno.



Ohlasy k zápasu


TJ Rozsochy
Josef Střešňak - tiskový mluvčí: Utkání mělo remízové parametry, bohužel jsme prohráli po chybách obrany, které jsme v minulém utkání nedělali. Nyní nás ale ještě čeká jarní část, která nebude nějak lehká.

SK Osová Bítýška
Jan Večeřa: Zaskočil nás rychlý gól domácích. První poločas jsme odehráli nervózně a soupeř mohl přidat i další branku. Naštěstí se nádherně trefil z přímého kopu Marek Vařílek. Druhý poločas kluci hru zklidnili, příkladně bojovali a soupeře už prakticky do žádné šance nepustili. Hrozili jsme z přímočarých akcí. Domácí několikrát podržel brankář. Nestačil pouze na střeleckou formu Marka Vařílka. Děkuji hráčům za celý podzim a bojovnost s jakou se vyrovnali s neuvěřitelným počtem zranění.



Počet diváků: 120. Rozhodčí: BENEŠ Jaroslav - ŠOUSTAR Jaroslav, SKRYJA Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.