0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 14:30

12.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozsochy získaly důležité body


Branky


0

Rozsochy rozhodly ve druhém poločase dvěmi brankami a odvezly si z Nové Vsi tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branka nepadla

V nedělním studeném odpoledni přivítala rezerva Nové Vsi na svém hřišti tým z Rozsoch.Domácí s vědomím lepšího postavení v tabulce chtěli naplno bodovat, což se jim proti Rozsochám v Okresním přeboru snad ještě nepovedlo. Domácí vstoupili do  zápasu lépe a přitlačili hosty na jejich polovině, ale jejich snaha končila většinou na dobře zformované obraně hostů. Z úvodního tlaku domácích  přišla jen jedna vyložená šance, v níž se po pěkném sólu ocitl domácí útočník Honza Starý, ale branku Juračky těsně minul. Po úvodním tlaku domácích přišla pasáž hry, kdy domácí sice drželi míč více na svých kopačkách, ale do žádné vyložené šance se již do poločasu nedostalo ani jedno mužstvo, a tak poločas skončil bez branek.   

Rozsochy dvakrát skórovaly

O výsledku utkání rozhodlo prvních osm minut druhého poločasu, v nichž hosté využili nedůslednost domácích hráčů. První gól padl v 49. minutě po rychlém protiútoku, kdy si hostující kanonýr Petr Bureš poradil jeden na jednoho se svým jmenovcem v dresu domácích a prostřelil domácího gólmana Čížka. Po čtyřech minutách to bylo již 2:0 pro hosty, když po centru z levé strany zůstal za obránci domácích osamocený Emil Šibor a hlavičkou na zadní tyč překonal po druhé bezmocného brankáře Čížka. I když se po té domácí snažili s výsledkem něco udělat, tak si do konce zápasu nevytvořili nic vážnějšího než několik rohů.        



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
Pavel Menšík: Čekal jsem od tohoto zápasu více, ale když si doma vytvoříme za celý zápas jednu jedinou vyloženou šanci, těžko můžeme vyhrát.

TJ Rozsochy
Petr Bureš:



Sestavy


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
T. Čížek [-] - P. Šandera [-] , F. Šandera [-] (64. M. Beneš [-] ) , P. Bureš [-] , S. Kubík [-] (46. V. Bureš [-] ) - T. Nečas [-] (85. V. Komínek [-] ) , M. Kuchta [-] , J. Šandera [-] , M. Novotný [-] - V. Beneš [-] - J. Starý [-]

TJ Rozsochy
M. Juračka [-] - V. Šafránek [-] (25. J. Smolka [-] ) , P. Bureš [-] , B. Velen [-] (72. J. Holý [-] ) , M. Šafránek [-] , L. Andrejs [-] , J. Nebola [-] , V. Ambrož [-] , E. Šibor [-] , L. Gál [-] (89. J. Střešnák [-] ) , T. Zítka [-]

ŽK: 51. P. Šandera - 59. V. Ambrož .
Hráči zápasu: E. Šibor .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BÍLEK Zdeněk - INVALD Lukáš, FUKSA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.