Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 14:30

12.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hamry rozdrtily Vír


Branky


0

Hamry si poradily s posledním Vírem a poskočily v tabulce na třetí místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hamry vstřelily jednu branku

Kladiváři přivítali na svém hřišti poslední Vír. Od začátku se hnali domácí za vítězstvím, když už po pár minutách nastřelil tyč Dominik Havlík. Ten samý hráč mohl z brejku opět skórovat, ale branku minul. Ve 30. minutě už však Hamry konečně dotlačily míč do brány, o což se postaral Jiří Zábranský. Smolný okamžik přišel chvíli před poločasem pro domácího brankáře Tomáše Pinkavu, který se zranil a do brány musel stoper Kamil Suský. Soupeř toho chtěl využít a střílel ze všech pozic, jenže náhradní golman projevil své kvality, a tak se šlo do kabin s těsným rozdílem pro domácí. 

Hamry se ve druhé půli rozstřílely

V druhé půlce chtěly Hamry zlomit utkání na svoji stranu a to se jim také podařilo. Během 5-ti minut nasázely 3 góly. Nejprve po faulu na Filipa Řebíka proměnil pokutový kop Patrik Němec. Poté po hezké individuální akci zvýšil Jaroslav Miklík přesnou ranou k tyči. Definitivně zlomil soupeře Dominik Havlík přesnou střelou z voleje po přesném centru. Hosté se dočkali alespoň čestného úspěchu o pár minut později, když se trefil vírský L. Piskač.  Kladiváři mohli přidat i další branky, ale své velké šance neproměnili. Až v poslední minutě byla opět nařízena penalta a tu zkušeně na konečných 5:1 proměnil Ivo Sojma. Poslední kolo zakončí Hamry v rozjetém Jívoví. Vír přivítá vedoucí Bohdalov.



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík: Dnes jsme splnili povinnost vyhrát. Sice jsme nehráli úplně podle představ, ale soupeře jsme do ničeho nepustili a dali i pár gólů.

Jiskra Vír
Marek Matuška:



Sestavy


FC Hamry nad Sázavou
T. Pinkava [-] (40. I. Sojma [-] ) - D. Havlík [-] (75. M. Štikar [-] ) , F. Řebík [-] , J. Zábranský [-] , V. Zedníček [-] , K. Suský [-] , J. Miklík [-] , P. Vašek [-] , P. Němec [-] , A. Šabart [-] , T. Jelínek [-]

Jiskra Vír
J. Preisler [-] - K. Řehoř [-] , T. Piskač [-] - O. Rychlý [-] (85. P. Jílek [-] ) , V. Skoumal [-] , J. Smolík [-] , R. Škrabal [-] (75. V. Purč [-] ) , D. Lahodný [-] - L. Piskač [-] , V. Oliva [-] , D. Šenkýř [-] (88. J. Skoumal [-] )

ŽK: 25. V. Zedníček , 32. T. Jelínek - 20. T. Piskač , 30. D. Šenkýř , 32. L. Piskač .
Hráči zápasu: K. Suský , J. Miklík , I. Sojma .
Počet diváků: 61. Rozhodčí: JUDA Jaroslav - SKRYJA Stanislav, KREJČÍ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.