Velké derby vyhrály o tři branky Hamry


0

V očekávaném derby před návštěvou 200 diváků porazily Hamry druhé Počítky 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hamry vyhrály první půli o branku

Kladiváři přivítali na svém hřišti ambiciozního soupeře z Počítek. Hamry šly od začátku za vítězstvím. Po pár minutách se po pěkné akci prosadil Jiří Zábranský. Domácí byli i nadále lepší, ale paradoxně přišlo vyrovnání na druhé straně, když se po centru prosadil hlavou hostující útočník. To Kladiváře trochu zaskočilo, ale i nadále si šli za svým cílem v derby zvítězit. Po nedůrazu hostujícího obránce vybojoval míč Petr Vašek a přihrávkou pod sebe našel Patrika Němce, který mířil přesně. Hamry mohly přidat i další branku do poločasu. Dominik Havlík ve sprinterském souboji získal balon a řítil se z lajny sám, svoji šanci však nevyužil, a tak se šlo do kabin s jednobrankovým vedením domácích.

Hamry přidaly další dvě branky

V druhé půli se čekalo, že hostující Počítky budou chtít s utkáním něco udělat, ale domácí je do větších šancí nepustili. Naopak přidali další gól. Po nečekané střele Dominika Havlíka skončil míč na tyči, Jiří Zábranský však pohotově zakončil hlavou přesně pod břevno. Počítky parkrát zahrozily, ale jejich šance končily buď vysoko nad nebo se k zakončení vůbec nedostaly. Výborně hrající Kladiváři mohli svůj náskok ještě zvýšit. Akci Petra Vaška s Dominikem Havlíkem zastavil ofsajd a pěknou střelu Patrika Němce zas břevno. Domácí se přeci jen dočkali a svůj samostatný únik po pěkném pasu Patrika Němce proměnil dlouhou kličkou Dominik Havlík. Hamry tak v derby nedaly soupeři šanci a připsaly si zasloužené vítězství.



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík: Do zápasu jsme vstoupili výborně a šli do vedení. Pak jsme trochu povolili, ale do půlky jsme přece jen vedli. V druhé půli si myslím, že jsme byli jasně lepší a mohli jsme dát i více branek. Trochu mě udivovalo chování některých hostujících "fanoušků", jinak na hřišti to byl férový boj. Myslím, že se hrál i pro diváky pěkný fotbal a my zaslouženě vyhráli.

SK Transformátor Počítky
Rostislav Ptáček: Nevyšel nám vstup do utkání a brzy jsme prohrávali. V první půli se hrál vyrovnaný fotbal. Ve druhém poločase byly Hamry lepším týmem a zaslouženě vyhrály.



Počet diváků: 200.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.