Bory těsně porazily rezervu Nové Vsi


Branky


0

Bory se po výhře nad Novou Vsí B posunuly na třetí místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bory v první půli dvakrát skórovaly

Zápas 9. kola okresního přeboru začaly Bory velkým tlakem. Po několika střelách a po sobě jdoucích rozích se zrodila v 9. minutě krásná kombinace, kterou rozehrál Mirek Ochrana na nabýhajícího Milana Špačka a ten dlouhou přihrávkou přes obranu hostí našel přesně znovu Mirka Ochranu a ten se nemýlil - 1:0. V 16. minutě se osmělují i hosté a jejich střelu z vápna nadvakrát likviduje Martin Pokorný.

 

Ve 22. minutě se vydal na výlet borský stopér Josef Netolický a přihrávkou po lajně vybídl Mirka Ochranu, ten zpětnou piřihrávkou našel Martina Vávru, ten však dobře netrefil. O dvě minuty pozdějipřímý kop z pravé strany zahrává Josef Starý a po skrumáži předmalým vápnem se nejlépe zorientoval Josef Kujal a z otočky nekompromisně zavěsil - 2:0.

 

Dnes spolupráce Špaček, Ochrana funguje výborně. Prvně jmenovaný průnikem středem hřiště kolmou přihrávkou vybízí Mirka Ochranu, ten však na vybíhajícího brankáře Čížka nevyzrál. K odraženému míči se pak dostává Josef Kujal, tomu však byla i prázdná brána malá. Poločas končí 2:0 a jen díky hostujícímu brankáři Čížkovi rozdíl není vyšší.

Hosté již nevyrovnali a jedou domů s prázdnou.

Druhá půle začala nejen výměnou stran, ale bohužel i herním projevem. Hosté přidali na rychlosti a důrazu. V 57. minutě nezachytil míč jinak výborně hrající Vojta Chalupa a hosté se dostali do brejku, který však nedokázali proměnit.

 

To neplatí již o 64. minutě, když hráč hostí Jakub Šandera se položil do centrovaného míče a hlavou vsítil gól - 2:1. Bory odpovídají několika slibnými šancemi, avšak bez kýženého efektu. V 72. minutě se již ale Bory dočkaly. Milan Špaček nahrává na nabíhajícího Vávru, ten si míč popotáhl a střílený centr do malého vápna si našel Mirek Ochrana a nedal Čížkovi žádnou šanci - 3:1.

 

Domácí nohama, hosté nohou, dalo by se říct, protože v 82. minutě si nejvýš na centrovaný míč vyskočil hráč hostí Michal Dědič a nechytatelně zakončil - 3:2. Zápas velmi dobré úrovně nakonec tedy Bory dotáhly do vítězného konce.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Bory
Jan Fňukal: V prvním poločase jsme dali brzy branku a spoustu dalších šancí jsme zahodili. Ve druhém poločase se hra vyrovnala a hosté zápas dokázali zdramatizovat.

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
Pavel Menšík: V prvním poločase byly Bory lepším týmem, hrozily ze standartních situací. Výsledek 2:0 byl pro nás po prvním poločase ještě přívětivý. Ve druhém poločase se hra srovnala a my jsme zápas dokázali zdramatizovat.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŽILKA Jan - KAŠTAN Jiří (N), KŘÍŽ Bedřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.