Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 15:30

8.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Václav Novotný sestřelil hattrickem vedoucí Počítky


Branky


0

Hattrick Václava Novotného znamenal, že rezerva Nové Vsi porazila první tým tabulky Počítky 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

V osmém kole přivítala rezerva z Nové Vsi na svém hřišti prozatímního lídra soutěže z Počítek. Zápas začali aktivněji hosté, ale byli to domácí, kteří v  7. minutě mohli vstřelit branku. To Kuba Šandera poslal krásnou křížnou přihrávku na Václava Bureš, ale ten trefil jen gólmana Martinčiče. Až do prvního gólu aktivita hostů narůstala. Počítky hrozily zejména dlouhými křížnými přihrávkami, které však většinou končily v autu nebo na pozorné obraně domácích.

 

Aktivita hostů vyústila v první gól zápasu. V 16. minutě se po pravé straně uvolnil Petr Hájek, dostal se až do vápna, kde křížnou přihrávkou malým vápnem našel úplně volného Romana Halámku, který neměl žádný problém uklidit míč do odkryté branky - 0:1. Po vstřelené brance domácí ožili, ale o slibné situace se dlouho připravovali nepřesnými či zbrklými přihrávkami.

 

Vyrovnání se domácí fanoušci dočkali po půlhodině hry, když domácí útočníci napadali rozehrávku hostí. Ukořistěný míč si navedl na střed velkého vápna Václav Novotný a prostřelil vše co mu stálo v cestě - 1:1. Po  té brance se již do konce poločasu obě mužstva do žádného vážnějšího ohrožení branky nedostala, a tak poločas skončil remízou 1:1.           

Václav Novotný vystřílel domácím vítězství

 Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí, kteří již po pěti minutách otočili průběh utkání a naklonili skóre utkání na svoji stranu.To se podruhé trefil Vašek Novotný, když svou aktivní hrou napadal rozehrávku hostujících stopérů, kteří mu branku nabídli na zlatém podnose - 2:1. Zanedlouho se vyrovnání dočkali i hosté, ale praporek rozhodčího jejich radost zhatil.

 

Co se nepovedlo teď, snažili se hosté v dalším průběhu a přitlačili domácí na jejich polovině. Zvyšující se tlak vyústil v několik nebezpečných situací, které však skvělými zákroky vyřešil  výborně chytající brankář Čížek. Konečné skóre zápasu završil v 73. minutě svým hattrickem Václav Novotný, když využil po přihrávce Lukáše Jůdy další zaváhání hostující obrany - 3:1.

 

Posledních 17. minut se již ani hosté ani domácí do žádné vyložené šance nedostali a tak sudí Rosický Pavel ukončil zápas za stavu 3:1.        



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
Pavel Menšík: Po většinu zápasu jsme nebyli lepším týmem, ale pozorná obrana a skvěle chytající Čížek nedovolili Počítkám vstřelit více než jeden gól. Důležitým faktorem naší výhry bylo napadání hostující obrany, ze kterého padly všechny tři branky.

SK Transformátor Počítky
Rostislav Ptáček: Neproměnili jsme několik vyložených šancí a po našich hrubých chybách jsme nabídli soupeři góly a zápas jsme už nedokázali srovnat.



Sestavy


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
T. Čížek [-] - P. Bureš [-] , T. Novotný [-] , M. Dědič [-] (90. F. Šandera [-] ) , M. Klement [-] (68. M. Beneš [-] ) - V. Bureš [-] (46. D. Nejedlý [-] ) , M. Kuchta [-] , S. Kubík [-] , J. Šandera [-] - V. Novotný [-] , L. Jůda [-] (78. M. Babjačok [-] )

SK Transformátor Počítky
M. Martinčič [-] - L. Sláma [-] , A. Kment [-] , F. Toman [-] , M. Řeháček [-] (66. H. Svoboda [-] ) - R. Buchta [-] , R. Schneider [-] , D. Odehnal [-] , P. Hájek [-] (71. R. Němec [-] ) - D. Bednář [-] (87. R. Klement [-] ) , R. Halámka [-] (73. O. Zajíček [-] )

ŽK: 13. M. Řeháček , 73. R. Buchta .
Hráči zápasu: T. Čížek , V. Novotný .
Počet diváků: 62. Rozhodčí: ROSICKÝ Pavel - ROTKOVSKÝ Petr, ŠANDERA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.