Šestibranková přestřelka v Osové Bítýšce nepoznala vítěze


Branky


0

V divokou přestřelku se vyvinulo utkání v Osové Bítýšce, odkud si Bobrová odvezla bod za remízu 3:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bobrová vyhrála první poločas

V Bitýšce se odehrál souboj týmů z popředí tabulky a zároveň i duel dvou aktuálně nejlepších střelců přeboru, domácího Marka Vařílka a hostujícího Jirky Svobody.


Lépe začal střelec hostů Svoboda, když už v 7. minutě pohotově uklidil přihrávku do pokutového území domácích - 0:1. Pak se nebezpečné situace střídaly na obou stranách, ale gól dali opět hosté. Ve 24. minutě domácí při rohu nepohlídali přední tyč a opět Svoboda pohotově zakončil - 0:2.

 

Za čtyři minuty se ozval i domácí střelec. Hosté chybovali v rozehrávce, přišel centr a přesná hlavička Vařílka znamenala snížení - 1:2. Hrálo se nadále nahoru dolů, ale branka přes snahu obou týmů do pauzy již nepadla.

Rozhodčí Šoustar udělil dvě červené karty

Ve druhé půli se očekával nápor domácích, tím spíše, že v 52. minutě byl po druhé žluté vyloučen hostující Svoboda. Domácí zvýšili obrátky a v 60. minutě po obléhání hostující branky vyrovnal Marek Navrátil - 2:2.

 

Za šest minut vyrobili hosté další hrubku, brankář Smažil ve snaze vypíchnout balon fauloval a Jan Jelínek poslal domácí z penalty do vedení - 3:2. Domácí se snažili definitivně rozhodnout, ale hosté odolávali.

 

V 74. minutě však přišla akce hostů a Jarda Stupka na zadní tyči uklidil pod břevno nahrávku Michala Hájka - 3:3. Oba týmy hrály nadále aktivně a snažily se rozhodnout.

 

V 86. minutě byl po úmyslné ruce vyloučen domácí Luděk Sýkora, následný trestňák Hršel vytáhl nad břevno. Pak se již nic neudálo, takže se v Bitýšce body tentokrát dělily.



Ohlasy k zápasu


SK Osová Bítýška
Jan Večeřa:

TJ Sokol Bobrová
Miroslav Roháček: Bod z Osovky samozřejmě bereme. Sice jsme pár dalších šancí zahodili, několikrát jsme ale naopak měli štěstí. Klukům děkuji za bojovný výkon v oslabení.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - ČECH Miloš, LHOTSKÝ Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.