Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 15:30

8.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Milan Špaček rozhodl o výhře Borů ve Svratce


Branky


0

Svratka poprvé v sezóně doma prohrála a to s Bory 2:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bory dvakrát udeřily

V osmém kole okresního přeboru přijeli do Svratky fotbalisté Borů. Oba celky se držely se ziskem devíti bodů v klidném středu tabulky. Svratka v podzimní sezóně dokázala všechny tři domácí zápasy vyhrát a určitě chtěla v tomto zápase svoji sérii natáhnout o další vítězství. Bory se po horším rozjezdu přeci jen chytily a poslední tři kola neprohrály.

 

Zápas začali aktivněji hosté a již ve třetí minutě po chybě domácí obrany se prosadil Miroslav Ochrana - 0:1. Domácí tato branka poznamenala a tempo hry proto v dalším průběhu první půle udávali hosté. Ti měli více ze hry a vytvářeli si i brankové příležitosti. Jednu z nich se povedlo proměnit ve 29. minutě Martinu Vávrovi - 0:2. 

 

Zbytek poločasu se odehrával mezi oběma vápny a na poločasové občerstvení tak mohli odcházet spokojenější hosté.

Svratka srovnala skóre, ale Špaček nakonec rozhodl

Druhý poločas nastoupili domácí jako vyměnění a od začátku dobývali branku Martina Pokorného. Dlouhé minuty se svratečtí nemohli prosadit, ale v 73. minutě se přeci jen na ně usmálo štěstí a Jan Vítek snížil - 1:2. O sedm minut poté dokonce Tomáš Vítek vyrovnal na - 2:2 a domácí se hnali za vítězstvím. Naděje domácích však uhasil v 82. minutě po precizně zahrané standartní situaci Milan Špaček - 2:3. 

 

V závěrečném tlaku se domácím ještě podařilo nastřelit břevno, ale více již obrana hostí Svratce nedovolila. Bory si tak připsaly čtvrté neprohrané utkání v řadě, na které budou zajisté chtít navázat za týden v domácím zápase s rezervou Nové Vsi, která v dnešním zápase sesadila z první příčky vedoucí Počítky. Svratka si bude chtít připsat první body z venku na hřišti Víru.



Ohlasy k zápasu


SK Svratka
František Mládek: Byl to zápas dvou poločasů. Ten první byl z naší strany přímo tragický! Po rychlém a zcela zbytečném gólu, který padl již ve třetí minutě, jsme byli stále pod tlakem. Druhý gól, po půlhodině hry, nás dostal přímo do kolen. V kabině bylo tentokrát bouřlivo. Druhý poločas byl už zcela pod naší taktovkou, jen góly stále nepřicházely. Čtvrt hodiny před koncem zápasu jsme během necelých deseti minut srovnali na 2:2 a pomýšleli dokonce na tři body. Po zahrání standartky v 82. minutě však rozhodl Špaček, kam poputují tři body. V závěrečném tlaku se nám ještě podařilo nastřelit břevno. Remíza by byla zaslouženým výsledkem v boji o střed tabulky. Pokud mám někoho z domácích vyzdvihnout, pak to jsou oba střelci branek J. + T. Vítkovi.

TJ Družstevník Bory
Jan Fňukal: Měli jsme dobrý vstup do zápasu, brzy jsme se ujali vedení a průběh prvního poločasu jsme kontrolovali. Po přestávce jsme svoji pasivitou pustili domácí zpět do zápasu a jejich tlak neustále narůstal. Podařilo se jim vyrovnat a ještě nás několikrát podržel vynikající Pokorný. My jsme měli v konci zápasu několik šancí po brejkových situacích do otevřené obrany domácích a nakonec nás spasil Špáča.



Sestavy


SK Svratka
V. Šmahel [-] - P. Moučka [-] , D. Mayer [-] (70. R. Malovič [-] ) , M. Moučka [-] (80. M. Musil [-] ) , J. Řádek [-] , J. Pech [-] , T. Vítek [-] , J. Lédl [-] , Z. Kalina [-] , P. Makovský [-] , J. Vítek [-]

TJ Družstevník Bory
M. Pokorný [-] - J. Kujal [-] , J. Dvořák [-] , Z. Studený [-] , M. Špaček [-] , V. Chalupa [-] , J. Starý [-] (74. M. Burian [-] ) , M. Vávra [-] , M. Ochrana [-] , J. Netolický [-] , J. Netolický [-]

ŽK: 19. Z. Kalina , 69. J. Pech , 79. J. Vítek - 22. V. Chalupa , 77. J. Netolický .
Hráči zápasu: M. Pokorný .
Počet diváků: 76. Rozhodčí: MYŠKA Roman - UHLÍŘ Zdeněk, LANDSMAN David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.