Rozsochy poprvé na podzim vyhrály


Branky


0

Hlavně zásluhou výkonu v prvním poločase si připsaly Rozsochy první vítězství v sezóně, když zdolaly Vír 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozsochy rozhodly v prvním poločase o vítězství

Rozsochy nastoupily do utkání s cílem konečně si připsat první vítězství v sezóně. Domácí nakonec utkání zvládli, zvítězili a připsali si na podzim první tři body do tabulky.

 

Rozsochy se radovaly hned v 5. minutě. Ve skrumáži před brankou se dobře zorientoval Petr Bureš a otevřel skóre utkání -1:0. Hosté z Víru se snažili hrát kombinační fotbal, což se jim dařilo pouze po vápno domácích. Do vyložené šance se dostali pouze z ojedinělých brejků. Další šance přišla po rohovém kopu, ale hlavičku brankář Juračka na brankové čáře zázračně vytěsnil na roh a v druhé šanci  hosté přestřelil branku domácích.

 

Druhá branka padla ve 21. minutě. Po centru z pravé strany se z bezprostřední blízkosti  prosadil podruhé v zápase Petr Bureš a zvýšil vedení Rozsoch na - 2:0. Po dalším centru se v další obrovské šanci ocitli domácí, ale poloprázdnou branku netrefili. Rozsochy se nadále dostávaly do šancí, ale i s šancí dalších domácích borců si Jakub Preisler poradil.

 

Třetí branku domácích tak  přidal v 42. minutě Jaroslav Nebola - 3:0, kdy se prosadil z hranice malého vápna po skrumáži před brankou.

 

Do kabin tak odcházeli spokojenější domácí hráči a i fanoušci..

Ve druhém poločase branka nepadla

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji hosté, ale výborně hrající domácí obrana všem útokům odolávala. Hra se odvíjela spíše ve středu hřiště.

 

Hosté měli pouze střely ze střední vzdálenosti, které ovšem branku neohrozily.

 

Rozsochy tak potvrdily papírové předpoklady a  zvítězily. K dalšímu utkání zajíždí Rozsochy na hřiště nováčka soutěže do Jívoví.



Ohlasy k zápasu


TJ Rozsochy
Bohumil Prášil: Konečně jsme na podzim dokázali zvítězit za tři body. Velkou zásluhu na dnešní tříbrankové výhře má náš výborný výkon v prvním poločase, kdy jsme rozhodli o osudu zápasu.

Jiskra Vír
Marek Matuška: V prvním poločase jsme zaspali a tříbrankovou ztrátu jsme ve druhém poločasu nedokázali ani zkorigovat.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: LIŠKA Jiří - SKRYJA Stanislav, KÖNIG Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.