Bory neproměnily penaltu a berou doma jenom bod


Branky


0

Rozsochy si připsaly v Borech cenný bod, když přežily i neproměněný pokutový kop domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bory nedaly pokutový kop

Zápas 7. kola okresního přeboru začal ve vysokém tempu, když domácí tvrdili muziku. Byli to však hosté, kdo vstřelil první branku. Po rozehraném přímém kopu v 10. minutě dloubl domácího brankáře Pokorného hráč hostí Emil Šibor - 0:1.

 

Neuběhly ani dvě minuty a domácí měli šanci na srovnání. Vojtěch Chalupa však z penalty vystřelil míč těsně vedle branky. V 18. minutě vybídl pěknou přihrávkou Milan Špaček Zdenka Studeného, ale jeho střelu však stihli hosté pokrýt. V neskutečné šanci selhal i jeden z nejlepších fotbalistů Borů Milan Špaček, když nedokázal vyzrát na brankáře hostí po slibné střele Vojty Chalupy.

 

V 36. minutě se hostům nepovedlo ani natřikrát překonat Pokorného, a tak domácí trestali. V 39. minutě nejprve po kličce na vápně Miroslav Ochrana napálil břevno, míč se ovšem odrazil zpátky k němu a s dorážkou si již dokázal poradit - 1:1.

Druhá půle již změnu nepřinesla

Druhá půle začala hodně ostře a šance se střídaly na obou stranách. Zápas pokračoval ve velkém tempu, ale nikdo se již nedokázal prosadit. Šance na skórování však byla na každé straně hřiště. Soupeři se tedy nakonec rozešli smírně 1:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Bory
Jan Fňukal: Ve vyrovnaném bojovném střetnutí se vedení ujali hosté po překvapivé zahrané standartní situaci. My jsme mohli odpovědět z penalty, ale opět jsme ji neproměnili. Vyrovnání jsme se dočkali po skrumáži před brankou soupeře. Druhý poločas to byl fotbal 'nahoru dolu' s velkým nasazením obou mužstev. Žádnou ze šancí na obou stranách se nepodařilo proměnit a tak utkání skončilo remízou.

TJ Rozsochy
Bohumil Prášil:



Počet diváků: 120. Rozhodčí: ŽĎÁNSKÝ Zdeněk - KŘÍŽ Bedřich (N), PRÁŠIL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.