Počítky porazily Svratku a nadále vévodí tabulce


Branky


0

Počítky jasně porazily Svratku a o jeden bod vedou tabulku před Bohdalovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Počítky měly výborný vstup do utkání

Počítky hostily na svém hřišti mužstvo Svratky. Domácí chtěli potvrdit dobrý vstup do soutěže a Svratka chtěla poprvé z venkovních zápasů přivést nějaký ten bod.

 

Úvod utkání vyšel domácím na jedničku. Hned v 5. minutě utekl domácí útočník Daniel Bednář, obhodil si brankáře a v poklidu poklidil míč do prázdné branky. Ten samý hráč hýřil od začátku aktivitou a dělal hostující obrané velké problémy.

 

V 7. minutě byl faulován a k trestnému kopu zpoza vápna se postavil domácí kapitán Lukáš Sláma a nedal hostujícímu brankáři šanci. I s mírnou pomocí zdi, se míč snesl přesně k tyči. Počítky vedli 2:0.

 

Po tomto gólu Počítky na chvilku přepustily hru Svratce a ta hrozila. Nejprve domácí stoper zachraňoval na brankové čáře a poté David Šobej chytil tvrdou střelu z bezprostřední blízkosti. Asi největší šanci zápasu měl ze Svratky Vítek, ale jeho přesnou střelu z trestného kopu chytil výborný David Šobej.

 

Třetí branku Počítek vstřelil Petr Hájek, kdy utekl svratecké obraně a krásným lobem „alá Messi“ upravil skóre na 3:0 pro domácí.

Domácí přidali v druhé půli jednu branku

Druhý poločas hrála Svratka dobrý fotbal, ale pouze po vápno Počítek. Všechny jejich nakopávané míče sbíral bezchybný Martin Řeháček, který v zápase neprohrál jeden hlavičkový souboj.

 

Čtvrtý gól přidal Roman Halamka, který hlavou za pomocí břevna, tyče a hostujícího gólmana stanovil skóre na 4:0. Tím mohl oslavit narození svého syna stylovou oslavou. Zbytek utkání se dohrával v poklidném tempu. Příští utkání sehrají Počítky v Nové Vsi, kde se střetnou s místní rezervou.



Ohlasy k zápasu


SK Transformátor Počítky
Rostislav Ptáček: Výborně nám vyšel vstup do utkání. Svratka hrozila pouze z dlouhých nakopávaných míčů. Vyzdvihl bych výborný výkon obrany v čele s brankářem Davidem Šobejem.

SK Svratka
František Mládek: Počítky? Musím to napsat rychle, dokud je to ještě ve mně. Rozhodně zaslouženě zvítězily! Mají v mančaftu několik velmi dobrých fotbalistů. Dokázal je i v rozhodujících okamžicích podržet brankář a to je velice důležité – palec nahoru! Minimálně tři naše tutovky skončily na jeho rukavicích. Držení míče bylo však na naší straně, ale to o konečném výsledku určitě nerozhoduje. Gratuluji proto vítězi, který je na domácím „pažitu“ velmi silným soupeřem pro všechny týmy OP. Jinak! „Krásné prostředí, skvělé zázemí pro hosty, kteří se určitě vždy těší na tento duel.“ To všechno podtrhuje „precizně upravená hrací plocha“. Dva pomezní rozhodčí - laici s ještě větším laikem hlavním, bylo tím pravým kořením dnešního fotbalu. Mimo jiné – tři branky padly z ofsajdových pozic. Chtěl bych tímto poděkovat OFS Zďár za jejich velmi příkladný přístup k vytváření podmínek nám – laikům a dobrovolníkům. Co si více přát? Sportu zdar a fotbalu zvlášť!



Počet diváků: 120. Rozhodčí: TOMÁŠEK Petr - STRAKA Tomáš (N), TOMAN Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.