5:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2016 15:30

7.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bobrová vysoko porazila rezervu Nové Vsi


Branky


4. D. Roháček , 20. J. Svoboda , 21. T. Hrbek , 70. J. Svoboda (p.) , 86. J. Svoboda - 47. M. Kuchta
0

Bobrová začala podzimní sezónu ve velkém stylu a po výhře 5:1 nad Novou Vsí B se vyhoupla již na třetí místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bobrová vstřelila tři branky

Lépe do zápasu vstoupili domácí. Hostující golman Čížek sice nejprve vychytal Svobodu, ale vzápětí mu proklouzla přes prsty hlavička Dana Roháčka po rohovém kopu. Pak ale byli aktivnější hosté, byli více na balonu, ale jejich snahu o vyrovnání domácí s vypětím odvraceli. Pak ovšem přišli zřejmě rozhodující minuty zápasu.

 

Nejprve zakončil v 21. minutě rychlý protiútok Jirka Svoboda, při následné rozehrávce hosté ztratili balon a Tomáš Hrbek křižnou střelou navýšil domácí vedení. Domácí byli od této chvíle aktivnější, ale další gól již do pauzy nepadl.

Jiří Svoboda dokončil ve druhé půli hattrick

Do druhé půle ovšem vlétli lépe hosté a hned ve 47. minutě M. Kuchta po rychlém brejku prostřelil debutanta v domácí brance Tomáše Fleka. Ten vzápětí vytáhl další ránu hostů na tyč.

 

Domácí v této fázi úplně vypadli z tempa, hráli nepřesně, nedůrazně a nervózně. Hosté ale také trochu polevili, měli už jen pár nebezpečných závarů.

 

Vysvobození pro domácí přišlo v 70. minutě, kdy hostující obránce zahrál ve skluzu rukou a Jirka Svoboda s jistotou proměnil penaltu. Ten ještě v závěru dosáhl na hatrick, když zakončil povedenou kombinaci domácích kolem velkého vápna. Ti sice podle výsledku vyhráli celkem jasně, ale průběh až zase tak jednoznačný tentokrát nebyl.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bobrová
Miroslav Roháček: " Jsme rádi, že jsme dosáhli na další výhru. Hosté nehráli zase až tak špatně, nám se ale dnes dařilo v zakončení a měli jsme i trošku toho štěstí.




Sestavy


TJ Sokol Bobrová
T. Flek [-] - J. Stupka [-] , K. Flídr [-] , L. Křepela [-] , D. Roháček [-] - V. Křepela [-] , T. Hrbek [-] (55. T. Podborský [-] ) , P. Dvořák [-] , M. Mašek [-] - M. Hájek [-] , J. Svoboda [-]

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
T. Čížek [-] - J. Bureš [-] , F. Šandera [-] (6. V. Komínek [-] ) , J. Starý [-] (25. M. Beneš [-] ) , P. Bureš [-] - M. Kuchta [-] , J. Šandera [-] , S. Kubík [-] , V. Bureš [-] - J. Svoboda [-] (80. M. Babjačok [-] ) , V. Novotný [-] -

ŽK: 80. J. Svoboda .
Hráči zápasu: T. Flek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HROMÁDKA Miroslav - TULIS Petr (N), UHLÍŘ Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.