Derby vyznělo jasně a vysoko pro Bory


Branky


0

Očekávané derby zvládly lépe Bory, které vyloupily Jívoví vysoko 5:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bory vstřelily dvě branky

V Jívoví se v neděli odehrálo derby mezi domácími a hosty z Borů. Domácí nezažívají jako nováček vůbec příjemný start do sezony a potřebovali konečně naplno bodovat. Ze hry měl Santus z počátku více a vytvářel si i větší šance. V krátkém časovém sledu postupovali na brankáře Borů postupně sami Holubář a pár minut po něm Koukola, ani jeden však prokletí zakončení nezlomil. „Nedáš – dostaneš" opět zafungovalo a po individuálním průniku velkým vápnem nejdříve Starého vychytal Štryncl, z pohotovou dorážkou si už však neporadil. Těsně před koncem poločasu dlouhý nákop prodloužil Špaček na zcela volného Studeného a ten do růžku Štrynclovy brány zvýšil na 2:0. Místo toho aby domácí stejným poměrem vedli, tak opět prohrávali.

Bory kontrolovaly průběh zápasu

Do druhého poločasu museli hráči Jívoví nastoupit bez zraněného stopera Macha a jeho nepřítomnost byla na poslepované obraně znát. V krátkém sledu během čtvrt hodiny kapitulovala třikrát od Netolického a dvěma zásahy se uvedl Ochrana. Kosmetickou úpravu na celkovém skóre provedl v 86. minutě domácí Horký dalekonosnou střelou a zajistil tak Santusu alespoň čestný gól. Mizérie Jívoví tak pokračuje i po 6. kole, kdy mají na kontě stále nula bodů. Příští kolo tak bude moci Santus poprvé získat body ve Víru. Bory přivítají jednobodové a předposlední v tabulce Rozsochy.



Ohlasy k zápasu


FC Santus Jívoví
Vít Havelka: Je to pořád o tom samém, neumíme se prosadit v zakončení, místo toho, abychom po půlce vedli 2:0, tak jsme dostali dva laciné góly a 2:0 prohrávali. Můžeme být rádi, že to v druhém poločase neskončilo daleko hůře, Michal opět pochytal spoustu jasných šancí.

TJ Družstevník Bory
Jan Fňukal: Ve vyrovnaném prvním poločase jsme se dostali do vedeni po nádherné individuální akci Pepy Starého, kdy z vlastní poloviny obešel několik protihráčů a před brankářem soupeře nezaváhal. Další branku jsme přidali do šatny. Po přestávce jsme skórovali potřetí a zápas jsme až do konce kontrolovali. Hráli jsme výborně v obraně a za vítězstvím nás táhli naši dorostenci Ochrana a Starý.



Počet diváků: 253. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - ŽĎÁNSKÝ Zdeněk, LÁZNIČKA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.