2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 16:00

6.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svratka rozhodla zápas s Bobrovou v samém závěru utkání


Branky


21. J. Lédl , 82. D. Mayer - 45. J. Svoboda
0

Svratka je v domácím prostředí stoprocentní. Tentokrát si domácí připsali tři body proti Bobrové po výhře 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily branku

V šestém kole okresního přeboru na sebe narazily týmy Svratky a Bobrové. Svratka je v domácím prostředí zatím stoprocentní a vyhrála oba své předcházející duely. Bobrová naopak ve dvouch zápasech venku také neprohrála, překvapivě uspěla a připsala si čtyři body.

 

Svratka vstoupila do utkání aktivně a vytvořila si mírnou převahu. Bobrovští se spíše soustředili na defenzívu. První změnu skóre přinesla 21. minuta, kdy po pěkné akci domácích se k míči dostal David Mayer před brankou našel mladíčka Jakuba Lédla a ten si s nabídnutou příležitostí dokázal poradit - 1:0.

 

Další část první půle probíhala spíše ve středu pole a domácí s přehledem hlídali jednobrankový náskok. Hosté hrozili občasnými brejky a po jednom z nich vyrovnal ve 45. minutě Jiří Svoboda - 1:1. Do šaten proto mohli odcházet spokojenější hosté.

O zisku tří bodů pro domácí rozhodl David Mayer

Do druhého poločasu vstoupili aktivně domácí a pokoušeli se vstřelit vítězný gól. Hosté ovšem spolehlivě bránili. Domácí nakonec přeci jen našli skulinku v obraně Bobrové. V 82. minutě zužitkoval centr do šestnáctky krásnou hlavičkou David Mayer a domácí tak vedli - 2:1.

 

Závěrečné minuty probíhaly ve snaze Bobrové utkání vyrovnat, ale spolehlivá obrana domácích již hostům nic nedovolila. Svratka si tak již potřetí v sezóně mohla připsat doma tři body a udržela tak v domácím prostředí stoprocentní bilanci.

 

Příští kolo zavítá Svratka na hřiště vedoucích Počítek, Bobrová přvítá doma rezervu Nové Vsi.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Svratka
František Mládek: Jsem rád, že se „experti“ stále mýlí. Ani jeden náš domácí zápas neuhodli a to je dobře. Doma jsme silní, byť stále bez několika opor. Budeme se postupně zvedat. Sedm hráčů ze základu zatím laboruje se zraněním. Dnes jsme měli opět k dispozici pouze dvanáct hráčů. Dva z nich bohužel nastoupili s nedoléčeným zraněním. Bobříci nám dali pořádně zabrat, ale nakonec zvítězila bojovnost a opět silná vůle po vítězství. Musím kluky pochválit, po celý zápas si vytvářeli mírnou převahu. Až se začnou více prosazovat střelecky, budeme vozit body i z venku. Musím pochválit Davida Mayera, který odehrál celý zápas ve velmi vysokém tempu a nenechal obranu soupeře ani na chvíli vydechnout. Na první gól přihrál a druhým rozhodl utkání překrásnou hlavičkou. Velmi dobrý výkon předvedl i střelec první branky a podzimní posila Jakub Lédl, který ještě na jaře oblékal dorostenecký dres sousedního Svratouchu.

TJ Sokol Bobrová
Miroslav Roháček: Dnešní zápas se nám moc nepovedl, branku domácích jsme ohrožovali sporadicky. Ti byli bojovnější a důraznější a to dnes rozhodlo.



Sestavy


SK Svratka
V. Šmahel [-] - J. Pech [-] , Z. Kalina [-] , J. Vítek [-] , F. Mládek [-] , P. Moučka [-] (72. R. Malovič [-] ) , J. Mayer [-] , M. Moučka [-] , D. Mayer [-] , J. Řádek [-] , J. Lédl [-]

TJ Sokol Bobrová
M. Smažil [-] - J. Stupka [-] , L. Křepela [-] , D. Roháček [-] - T. Podborský [-] , V. Křepela [-] , T. Hrbek [-] , P. Dvořák [-] , M. Mašek [-] - M. Hájek [-] , J. Svoboda [-]

ŽK: 53. J. Řádek , 58. D. Mayer , 60. J. Pech , 85. R. Malovič - 56. M. Hájek , 88. D. Roháček .
Hráči zápasu: J. Lédl , D. Mayer .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.