Roman Halamka rozhodl o zisku tří bodů pro Počítky


Branky


0

Rozsochy pokračují v nepřesvědčivých výkonech z úvodu sezóny a tentokrát přenechaly všechny tři body Počítkám.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branky padly na obou stranách

V 6. kole okresního přeboru se utkaly týmy druhých Počítek a předposlední Rozsochy.

Zápas začal vzájemným oťukáváním a hra se odehrávala hlavně ve středu pole.  Více ze hry měli ale hosté, kteří si vypracovali dvě tutové šance, ale bohužel selhaly v koncovce. První rozhodující okamžik se odehrál ke konci poločasu Ve 41. minutě se po pěkné akci hostí prosadil Pavel Němec a Počítky vedly 0:1. Domácí se ale rychle oklepali a ve 44. minutě Marek Šafránek vyrovnal - 1:1. Rozhodčí Jaroslav Šoustar tak mohl poslat oba celky na poločasovou přestávku za nerozhodného stavu - 1:1.

Roman Halamka rozhodl dvěma góly utkání

Začátek druhé půle přinesl opět dramatické chvíle hlavně před domácí brankou. Hosté se tak ujali vedení v 54. minutě po pěkné akci se trefil Roman Halamka - 1:2. To však nebylo vše, v 57. minutě se trefil podruhé v zápase Roman Halamka - 1:3 a bylo rozhodnuto. Hosté kontrolovali hru a hrozili nebezpečnými brejky. Domácí se sice v 75. minutě po rohovém kopu dostali do šance ale branka z toho nebyla.V následných minutách přitlačili Počítky na jejich polovinu hřiště, ale z tlaku domácí pořádně hostující branku neohrozili. Zbytek zápasu si již hosté zkušeně pohlídali. V dalším kole zajíždí Rozsochy k dalšímu těžkému zápasu na hřiště do Borů. Počítky budou hájit své postavení na špici tabulky v domácím zápase proti Svratce.



Ohlasy k zápasu


TJ Rozsochy
Bohumil Prášil: Opět se nám na domácím trávníku nedařilo a odevzdali jsme soupeři všechny body.

SK Transformátor Počítky
Rostislav Ptáček: Vyrovnaný zápas rozhodlo lepší proměňování gólových příležitostí a velké nasazení všech našich hráčů po celý zápas, za což jim děkuji.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - SKRYJA Stanislav, KUČERA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.