3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 16:00

5.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižanov porazil Novou Ves B o tři branky


Branky


0

Křižanov doma znovu zvítězil a dere se tabulkou vzhůru. V domácím prostředí na podzim ještě neprohrál. Nová Ves prohrála podruhé v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Křižanov jednou skóroval

Křižanov přivítal hosty z Nové Vsi opět v pozměněné sestavě. Domácí lodivod J. Milota musel takto sestavu měnit a doplňovat v každém z předchozím utkání minimálně o tři hráče v základní sestavě. Nyní však chtěli jeho svěřenci navázat na poslední domácí výhru a připsat si další body.

 

Zápas začal v pozvolném tempu. Obě mužstva se soustředila na svoji obrannou hru a napadala soupeře až od poloviny hřiště. Postupně drželi více na kopačkách míč hráči Křižanova a pomocí kombinační hry se dostávali i do zakončení. Jejich pokusy ze střední vzdálenosti však nenašly cíl mezi tři tyče nebo si balón pohlídal hostující gólman T. Čížek.

 

První vážnější moment, který zvedl domácí diváky z laviček, byl hlavičkový souboj útočníka F. Lukáška a obránce Nové Vsi, který zasáhl svého soka loktem. Penalta se však nepískala. Gólové radosti se tak Křižanovu dostalo až o pár chvil později. Po pěkné kombinační hře u lajny poslal centr do vápna J. Mužátko, zde si pokryl míč D. Uhlíř a poslal svůj tým do vedení. 

 

Nová Ves se do nebezpečných situací či gólového zakončení v první půli v podstatě nedostala. Domácí obrana si veškeré jejich pokusy pohlídala a v případě možného většího nebezpečí řešila situaci razantním odkopem. Při ojedinělém průniku hostujícího útočníka do vápna si J. Stupka pokryl balón, ale oba hráči se střetli, nebezpečněji však pro domácího gólmana. V takových chvílích vždy trnou všichni domácí, jelikož v mužích Křižanova se během posledních 14 dní zranili 3 brankáři. Naštěstí po malé chvíli mohla hra opět pokračovat. Křižanov udával tempo hry a hlídal si těsný náskok až do poločasu. 

 

František Lukášek vstřelil dvě branky

Po přestávce se obraz hry nezměnil. Uklidňující gól mohl přidat opět D. Uhlíř, ale T. Čížek jej vychytal. Po něm mohl skórovat i P. Kaštan, jenž byl již za obranou hostí, ale i v tomto případě se zaskvěl gólman Nové Vsi.

 

Po deseti minutách druhé půle postupoval po levé straně útočící L. Burian, ve vápně se dostal až před samotného Čížka, ale z těžkého úhlu raději vybídl ke skórování svého spoluhráče z útoku F. Lukáška. Ten lehce doklepl míč do odkryté brány a skóre se tedy měnilo v utkání podruhé. Ten samý hráč dostal nabídku gólové příležitosti o pět minut později. F. Lukášek postupoval od půlící čáry sám na gólmana Nové Vsi, ten však byl proti a nedovolil navýšit křižanovskému útočníkovi skóre.

 

Reparát si udělal F. Lukášek opět za dalších pět minut. Tentokrát dostal po kombinaci domácí záložní řady nabídku poměřit své síly tváří v tvář s T. Čížkem. Podruhé se již nemýlil a mohl oslavit svůj druhý gól v utkání. Od té chvíle jakoby byli domácí až moc spokojeni s průběhem a lehce povolili ve své aktivitě. Hra se vyrovnala a spíše dohrávala.

 

Předčasně do sprch se musel v 80. minutě vydat po dvou žlutých kartách hostující D. Nejedlý. Do konce zápasu se objevily další gólové příležitosti. Střídající J. Klobása se ocitl sám na malém vápně, ale své zakončení nezvládl a trefil boční síť Čížkovy brány. Čestného gólu mohli dosáhnout hosté pár minut před koncem. Po závaru ve vápně se míč odrazil k volnému Šanderovi, ale jeho dorážka hlavou skončila pouze na břevně křižanovské brány a ani dobíhající P. Bureš nenasměroval míč do odkryté brány.

 

V úplném závěru utkání domácí hráč fauloval hostujícího záložníka. Ten při zákroku nešťastně šlápnul na balón a poranil si zřejmě koleno. Utkání se tak ukončilo, ovšem pro hráče z Nové Vsi musela dorazit záchranná služba.



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov
Josef Milota: Do utkání jsme opět nemohli nasadit některé stabilní hráče základní sestavy. Jiní se nám ovšem vrátili a doplnili nás i kluci z béčka. V zápase jsme byli po většinu času aktivnější, důraznější a snažili se hrát co nejvíce kombinačně a po zemi. Odměnou nám bylo průběžné vedení 3:0. Pak naši hráči nějak usnuli a utkání se spíše dohrávalo. Kdybychom proměnili všechny šance, mohl na tabuli svítit daleko vyšší rozdíl ve skóre. Jedinou kaňkou je zranění hostujícího hráče v samotném závěru utkání. Přejeme mu brzké uzdravení.

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
Pavel Menšík: Domácí zaslouženě vyhráli,když nás většinu zápasu přehrávali svým důrazem a aktivní hrou.



Sestavy


SK FC Křižanov
J. Stupka [-] - J. Mužátko [-] , P. Štěpánek [-] , A. Burian [-] , J. Milota [-] - D. Uhlíř [-] (82. J. Klobása [-] ) , P. Kaštan [-] , D. Nobicht [-] , M. Petr [-] - L. Burian [-] (70. M. Burian [-] ) , F. Lukášek [-] (82. T. Novotný [-] ) -

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
T. Čížek [-] - J. Bureš [-] (46. M. Klement [-] ) , F. Šandera [-] (71. V. Komínek [-] ) , J. Nečas [-] , P. Bureš [-] - M. Novotný [-] , J. Šandera [-] (17. D. Nejedlý [-] ) , T. Nečas [-] , V. Bureš [-] - L. Jůda [-] , T. Nejedlý [-]

ŽK: 89. J. Klobása - 62. D. Nejedlý . ČK: 80. D. Nejedlý .
Hráči zápasu: F. Lukášek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŽĎÁNSKÝ Zdeněk - ROTKOVSKÝ Petr, HOMOLA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.