Bohdalov vyhrál šlágr kola


Branky


0

Bohdalov opět potvrdil, že doma body nerozdává a porazil Osovou Bítýšku 4:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nepřinesla

Bohdalovští diváci viděli pěkný zápas, ve kterém se hrál opravdu fotbal. Domácí byli celý zápas lepším týmem, spolehlivá obrana stoprocentně eliminovala nejlepšího střelce okresního přeboru Vařílka, který za celý zápas nevystřelil na branku.  V první půli se však hra odehrávala především mezi oběma vápny, oboustraně bez vyložených šáncí. 

Brankové hody ve druhém poločase

Ve druhé půli už to bylo o něčem jiném. Nejprve Tomáš Doležal napálil skákající míč tak, že se po něm hostující brankář Hršel jen ohlédl a nezbývalo mu nic jiného, než jej vylovit ze sítě. Domácí se však dlouho neradovali, protože hosté Markem Navrátilem srovnali skóre hned v zápětí. Za pět minut faulovali hosté dva metry před svým pokutovým územím a to je přesně místo pro Tomáše Doležala, který to prostě umí a střelou přes zeď poslal domácí do vedení. Osm minut poté byl opět sražen Tomáš Doležal a protože to bylo již hluboko v pokutovém území, rozhodčí Šoustar ukázal na značku pokutového kopu. K němu se postavil Vojta Koukal a dokázal, proč  je do této doby nejlepším střelcem bohdalovských a zvýšil na rozdíl dvou branek. Domácí však tato branka jakoby uspokojila, výsledkem byl nedůraz a následná ztráta míče znamenala, snížení stavu na - 3:2 o což se postaral svým druhým gólem hostující Marek Navrátil. V 88. minutě však diváci viděli nádnernou akci domácích, kdy po levé straně utekl Vojta Koukal, který jakoby na stříbrném podnose naservíroval nádherným centrem před prázdnou branku míč Víťovi Pokornému, ten se nemýlil a uzavřel skóre tohoto pohledného zápasu na - 4:2.



Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov
Tomáš Doležal: První poločas byl docela vyrovnaný a myslím, že hosté byli i o něco lepší. Žádné šance ale nepřicházeli. V druhé půlce se hrál pohledný fotbal, který se musel divákům líbit. Dokázali jsme vstřelit čtyři branky a podle mého názoru zaslouženě vyhrát, i když to bylo drama až do konce.

SK Osová Bítýška
Petr Koláčný:



Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - HLADÍK Jiří, LÁN Filip (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.