Bory nadělovaly ve druhém poločase


Branky


0

Bory si výhrou nad Vírem připsaly první výhru v sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bory vstřelily branku do šatny

Pouťové utkání začali domácí Bory aktivně. Již od začátku utkání aktivní Milan Špaček zasekl na vápně míč a jeho střela jen těsně minula levou tyč.

 

Další kombinaci na vápně rozehrál tentýž hráč o několik minut později, ale brankáře Preislera se mu nepovedlo překonat. Poté se dlouhé minuty hrálo ve středu pole a na velké věci si muselo 160 přítomných diváků počkat do konce poločasu.

 

Ve 44. minutě zahrozil útočník Víru Vojtěch Oliva, ale střela z blízkosti minula bránu. Před posledním hvizdem rozhodčího Hromádky zahrávali domácí standartní situaci. Milan Špaček si s těmito situacemi umí poradit a jeho střela po zemi okolo zdi si našla cestu do brány Víru - 1:0. Z nemnoha šancí tak Bory vytěžily maximum a mohly tak odcházet do šaten spokojeni.

Ve druhém poločase diváci viděli pět branek

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí a již v 50. minutě uklidil do branky odražený míč Antonín Novotný - 2:0.

 

O minutu později mohly Bory zvýšit vedení, ale Mirek Ochrana nabídnutou šanci v podobě pokutového kopu nevyužil. To domácí nemuselo tolik mrzet, protože v 57. minutě centr z levé strany využil Milan Špaček, kterému stačilo jen do pěkně střílenéného centru nastavit nohu - 3:0.

 

Hosté však v 59. minutě stačili zápas zdramatizovat, když z levé strany prostřelil Pokorného záložník Víru Jan Smolík - 3:1.

 

Další podstatné věci nabídla až závěrečná desetiminutovka. V 81. minutě zužitkoval po krásné přihrávce od Zdeňka Studeného kombinaci Antonín Novotný - 4:1.

 

V 83. minutě hosté zahrávají přímý kop a střelu mířící pod víko, vytahuje domácí brankář Martin Pokorný na břevno. V 89. minutě pak netradiční střelec Petr Beneš neuvěřitelně prostřelujr vše co mu stojí v cestě a zvyšuje na 5:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Bory
Jan Fňukal: V celém utkání jsme byli lepší. Střeleckou snahu jsme vyjádřili ve druhém poločase, kdy jsme vstřelili čtyři krásné branky.

Jiskra Vír
Marek Matuška: Soupeř byl lepší herně i z hlediska stabilního kádru.



Počet diváků: 160. Rozhodčí: HROMÁDKA Miroslav - LHOTSKÝ Filip, KAŠTAN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.