Bobrová si vyšlápla na Rozsochy a nadělila jim šest branek


Branky


0

Rozsochy čekají na podzim stále na vstřelenou branku. Tentokrát podlehly v Bobrové 6:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bobrová udeřila před poločasem

Do Bobrové přijely letos tápající Rozsochy a hlavním tématem bylo, zda se hostům konečně podaří vsítit nějakou branku.
První zahrozili domácí, když Michal Hájek zachytil rozehrávku, ale golman hostů se stihl vrátit a vytěsnit na roh. Pak měli šansi hosté, ale i domácí golman vytasil pohotový zákrok. Pak se hra odvíjela spíše ve středu, ani jeden tým nedokázal výrazně ohrozit branku soupeře. Až v 35. minutě Petr Dvořák ranou z vápna pod šibenici otevřel skóre. Za čtyři minuty po menším závaru zapadla loudavá střela Tomáše Podborského za tyč, takže do kabin se šlo za dvougólového vedení domácích.

Bobrová přidala další čtyři branky

Na začátku druhé půle měli více balon hosté, ale v 57. Jirka Svoboda zakončil křižnou ranou protiútok domácích. Zakrátko se dvakrát trefil Michal Hájek, nejprve hlavou po rohu, vzápětí do prázdné dokončil únik Vojty Křepely. Zakrátlo po další chybě hostů na půlce postupoval Jirka Svoboda a s přehledem umístil balon k tyči. Pak už se víceméně dohrávalo, domácím tam už nic nepadlo, domácí bránu ve druhé půli ohrozila jen bomba Petra Bureše z trestňáku, naštěstí pro domácí doprostřed brány. Takže hosté nadále čekají na gólový zápis a domácí si připisují nečekaně vysokou výhru.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bobrová
Miroslav Roháček: " Musím kluky pochválit za dobrý výkon, navíc se nám dnes dařilo proměňovat šance a taky opět děkuji klukům z béčka, že po sobotním zápase obětavě zaskočili."

TJ Rozsochy
Petr Bureš, hráč: Utkání se nám hrubě nepovedlo. Pokud se máme odrazit až ode dna tak si myslím, že to dno již přišlo. Doufáme, že se již v příštím kole dočkáme konečně výhry.



Počet diváků: 85. Rozhodčí: MACHÁT Oldřich - SKRYJA Stanislav, TULIS Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.