Jívoví podlehlo Bobrové a čeká na první body v soutěži


Branky


0

Ani čtvrtý zápas v okresním přeboru nevedl k prvním bodům Santusu. Ti prohráli doma s Bobrovou 0:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bobrová šla do vedení

V neděli se za letního parna odehrál pohledný zápas mezi domácím Santusem a hosty z Bobrové. Aktivněji začali právě hosté a vytvořili si více šancí. S postupem času se osmělili i domácí a začali se probojovávat k bráně Bobrové a k občasnému zakončení, které však nevedlo ke gólovému zápisu. Ve 38. minutě se po chybě jívovské obrany ocitnul sám před brankářem Vojtěch Křepela a bez problému dostal svůj tým do vedení. Za stavu - 0:1 se i odešlo do kabin.

Branka již nepadla. Petr Janda byl odvezen do nemocnice.

Do druhé půle vlítli domácí aktivněji a rychlou kombinační hrou se snažili o vyrovnání. Šancí měli spoustu, ale štěstěna při nich opět stejně jako v minulých zápasech nestála. Nejdříve minul střelou z první z malého vápna Havelka a poté po individuální akci zlikvidoval se štěstím brankář Smažil pokus Horkého. V tu chvíli měl Santus jasně navrch a více ze hry. V 79. minutě spadl hráč Bobrové Petr Janda v souboji o míč přes hráče nebezpečně na oblast krku a hlavy. Hráč ztratil vědomí, zapadl mu jazyk a nemohl dýchat. Hlavní rozhodčí a hráči na hřišti provedli první pomoc, kdy mu byl vytažen zapadlý jazyk a obnoveno dýchání. Následně byla přivolána rychlá záchranná služba a hráč byl odvezen na urgentní příjem do nemocnice k dalšímu vyšetření (podle dostupných informací se jedná o vykloubenou klíční kost a lehký otřes mozku). Hra byla asi na tři čtvrtě hodiny přerušena, následně po dohodě obou kapitánů a vedoucích obou mužstev bylo utkání navázáno pokračováním ve hře od 79. minuty a bylo dohráno. V těchto posledních 11 minutách už se nic důležitého neodehrálo a Jívoví tak stále čeká na premiérové body v okresním přeboru.



Ohlasy k zápasu


FC Santus Jívoví
Vít Havelka: Opět jsme měli kotel smůly. Nemyslím, že jsme byli horším týmem. Fyzicky jsme byli lépe připraveni, obrana Bobrové však fungovala téměř perfektně a když už jsme se dostali k zakončení, tak jsme prostě neměli štěstí. Hráči Bobrové přeji brzké uzdravení a rovněž bych rád vyzdvihl výkon a přístup rozhodčího Buly k utkání.

TJ Sokol Bobrová
Miroslav Roháček: Musím poděkovat klukům za bojovný a zodpovědný výkon a také béčkařům, že obětavě nahradili chybějící opory. Petrovi přejeme brzké uzdravení.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: BULA Nikola - NEVÍDAL Miloš, LÁZNIČKA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.