V Počítkách se body dělily


Branky


0

Počítky poprvé v sezóně ztratily body, když remizovaly s Bory 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Počítky poslal do vedení Pavel Němec

Počítky se poprvé představily v nové sezóně na domácím hřišti a chtěly navázat na výborný start do soutěže, kdy vyhrály dva venkovní zápasy. Od úvodu bylo jasné, že do Počítek přijel kvalitní soupeř. Hra byla vyrovnaná s minimem šancí na obou stranách. Jako první zahrozily Počítky, ale Halamku vychytal Pokorný. Za Bory měl největší šanci v prvním poločase Ochrana, ale poloprázdnou branku z voleje netrefil. Skóre se změnilo ve 31. minutě. Po nedorozumění hostující obrany s brankářem Pokorným se prosadil Pavel Němec, který s přehledem přehodil hostujícího brankáře. V poslední minutě předvedl výborný zákrok domácí brankář Martinčič, který z bezprostřední blízkosti vychytal hostujícího hráče.

Bory ve druhé půli vyrovnaly

Do druhého poločasu vstoupily lépe Bory a byly aktivní. Nejvíce spoléhaly na nakopávané míče na Milana Špačka, který svými zkušenostmi dělal velké problémy domácí obraně. Vyrovnání přišlo v 57. minutě. Po velice přísně odpískaném faulu, právě na Milana Špačka, zahrávaly Bory přímý kop ze 20-ti metrů. Ochrana nachytal do té doby výborně chytajícího Martinčiče a vyrovnal na konečných 1:1. Po zbytek utkání se nic vážnějšího nestalo a utkání skončilo nerozhodně. Počítky v příštím kole jedou do Víru, kde budou chtít pokračovat ve výborných venkovních výsledcích.



Ohlasy k zápasu


SK Transformátor Počítky
Rostislav Ptáček: Do zápasu jsme vstoupili aktivně a výsledkem bylo vedeni 1:0. Druhý poločas Bory ukázaly sílu a jejich všechny nakopávané míče hledaly Špačka. Bory vyrovnaly z trestného kopu. Vyrovnaný zápas a spravedlivá dělba bodů.

TJ Družstevník Bory
Jan Fńukal: Na začátku utkání jsme byli aktivnější, domácí hru postupně vyrovnali, po nedorozumění v naší defenzivě šli do vedení a do konce poločasu byli lepším týmem. Druhý poločas probíhal opět ve znamení naší aktivity, podařilo se nám vyrovnat, ale další šance jsme nevyužili.



Počet diváků: 65. Rozhodčí: MYŠKA Roman - HLADÍK Jiří, ŽILKA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.