Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2016 16:30

2.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves B vydřela bod v předposlední minutě


Branky


0

Osová Bítýška byla blízko vítězství v Nové Vsi, ale v úplném konci zápasu domácí vyrovnali dvoubrankový náskok soupeře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Osová Bítýška vedla o dvě branky

Nedělní odpoledne svedlo proti sobě domácí rezervu Nové Vsi a soupeřem jim bylo mužstvo z Osové Bytíšky. Hosté do utkání vkročili ve velkém stylu a již ve čtvrté minutě vedli 1:0.To se k centru z levé strany odhodlal Michal Klusák, jehož pokus skončil k překvapení všech za zády brankáře Čížka. V 7. minutě mohlo být pro domácí ještě hůře, ale střelu k tyči z dvaceti metrů Čížek z námahou zneškodnil. Aktivním stylem hry a rychlým přechodem do útoku dělali hosté domácím problémy celý zápas. Druhého gólu se hosté dočkali ve 14. minutě, kdy zdánlivě ztracený míč mířící do autu, hosté akrobaticky vrátili před prázdnou branku domácích a Marek Vařílek neměl žádný problém míč uklidit do branky. Druhý obdržený gól domácí nabudil k větší aktivitě, která vedla k několika střelám z dvaceti metrů, s nimiž si poradil pozorný brankář hostů Jarda Hršel. Největší šanci první půle měli domácí v dvaatřicáté minutě, kdy si na pravé straně převzal míč Mára Ondřejka, přešel přes čtveřici obránců hostů, ale své sólo zakončil vedle branky. Do poločasu měli obě mužstva ještě několik náznaků šancí, ale poločas nakonec skončil zaslouženým dvoubrankovým vedením hostů.   

Domácí vyrovnali v samém závěru

Po změně stran domácí přeskupili řady a se třemi útočníky se snažili prolomit dobře organizovanou obranu hostí. Ale byli to naopak hosté, kteří využívali aktivity domácích k rychlým kontrům, které ale končili na pozorné obraně domácích nebo brankáři Čížkovi. Ten skvělým zákrokem zlikvidoval i přímý volný kop z 18 metrů, který na něj vyslal Michal Klusák. Domácím se nakonec utkání povedlo zdramatizovat v 71. minutě, v níž propadl centr za obranu hostů k Marku Ondřejkovi, jenž  pod padajícím brankářem Hršlem snížil na rozdíl jediné branky. Srovnání se domácí mohli dočkat dvě minuty na to, ale i když střela Michala Kuchty byla již za zády brankáře  Hršla, neměla tolik razance a hostující obránce ji vykopl z brankové čáry.Domácí se ale srovnání skóre nakonec dočkali v předposlední minutě, kdy si na střílený centr z pravé strany od Marka Ondřejky naběhl Jakub Šandera a hlavou překonal brankáře Hršla. Atraktivní zápas tak skončil remízou 2:2.  



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
Pavel Menšík: Konečná remíza je podle mě spravedlivý výsledek zápasu.Obě mužstva se svým výkonem postarala o pěkný fotbalový zážitek na hřišti v Nové Vsi.

SK Osová Bítýška
Petr Koláčný: Měli jsme skvělý vstup do zápasu a v 15. min.jsme vedli 2:0. Po zbytek 1.půle byla Ves lepší. V druhém poločasu byla hra vyrovnaná se šancemi na obou stranách.V závěru utkání jsme vyrobyli v obraně dvě školácké chyby a domácí je potrestali. Konečná remíza je spravedlivá.



Sestavy


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
T. Čížek [-] - F. Šandera [-] , M. Dědič [-] (67. D. Nejedlý [-] ) , P. Bureš [-] - M. Ondřejka [-] , T. Nejedlý [-] , J. Šandera [-] , J. Starý [-] - M. Kuchta [-] , V. Beneš [-] (69. V. Bureš [-] ) , L. Jůda [-] (46. T. Nečas [-] )

SK Osová Bítýška
J. Hršel [-] - L. Sýkora [-] , T. Karmazín [-] , P. Večeřa [-] - M. Navrátil [-] (64. O. Zeman [-] ) , P. Machát [-] , J. Jelínek [-] , Z. Mucha [-] , M. Klusák [-] - M. Vařílek [-] - P. Mucha [-]

Hráči zápasu: M. Ondřejka .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: BENEŠ Jaroslav - KÖNIG Miroslav, ŠANDERA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.