Daniel Uhlíř rozhodl ostře sledované derby


Branky


0

Před rekordní návštěvou 238 diváků se v derby prosadil favorizovaný Křižanov, který vyhrál na hřišti nováčka soutěže v Jívoví 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jívoví šlo do jednobrankového vedení

Za nezvykle velké účasti se odehrálo v Jívoví derby mezi domácím Santusem a hosty z Křižanova - dlouho očekávané derby, které se na soutěžní úrovni odehrálo po dlouhých 11 letech. Do zápasu vstoupily oba týmy opatrně a mnoho šancí k vidění nebylo, hrálo se především mezi pokutovými územími. Ve 33. minutě poprvé vážněji zahrozili hosté, když z přímého kopu orazítkovali břevno Štrynclovy brány, odražený míč se pak ještě nebezpečně snesl do brankoviště, ale s tím už si jívovští obránci poradili a uklidili míč do bezpečí. V 38. minutě si po levé straně vyběhl domácí Josef Láznička a po sporné situaci u postranní čáry, kdy míč putoval na hraně hrací plochy, postupoval z úhlu sám na Stupku a k bližší tyči ho bezpečně prostřelil a zajistil Jívoví těsný náskok chvíli před odchodem do šaten.

 

Daniel Uhlíř rozhodl zápas dvěma brankami

Do druhé půle vstoupili domácí přímo hrozivě a křižanovští bez problému zakombinovali v nesoustředěné obraně Santusu a po pěkné souhře zakončoval sám před Štrynclem Daniel Uhlíř. Křižanovu to vlilo krev do žil a pokračoval v náporu a měl ze hry daleko více. Druhá rána pro Jívoví přišla deset minut před koncem, kdy křižanovské nejprve vychytal brankář Štryncl. U odraženého míče byli dříve opět útočníci Křižanova - první střelu ještě dokázal odvrátit blok domácích obránců, následná dorážka Uhlíře už však skončila v síti a křižanovští hráči i početný zástup jejich fanoušků propukli v euforii. Jívoví se však ještě nevzdávalo - v poslední nastavené minutě zahrávalo rohový kop a do pokutového území se vměstnalo všech 11 domácích hráčů včetně brankáře Štryncla. Nebezpečný centr se se štěstím dostal k Davidu Dřímalovi, před nímž zela prázdná brána, ten však v těžké pozici těsně přestřelil a utkání tak skončilo pro domácí hořkou tečkou.



Ohlasy k zápasu


FC Santus Jívoví
Vít Havelka: První půle nám celkem vyšla, byli jsme Křižanovu vyrovnaným soupeřem a dokonce jsme se i dostali do vedení. V té druhé jsme trestuhodně zaspali začátek a vyrovnávací gól posadil hosty do sedla a po zbytek zápasu nás víceméně přehrávali. Za naši pasivitu ve druhém poločasu zasloužená prohra, ačkoliv po slibném závaru v nastavení by remíza slušela zápasů více.

SK FC Křižanov
Josef Milota:



Počet diváků: 238. Rozhodčí: TEPLÝ Radek - TOMÁŠEK Oldřich, KŘÍŽ Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.