Bory zachránily bod těsně před koncem


Branky


0

Oba týmy před týdnem své zápasy prohrály, proto se čekalo, kdo si připíše první vítězství. Nakonec se oba týmy rozešly smírně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padly dvě branky

První domácí utkání v nové sezóně se odehrálo v Borech před návštěvou sto diváků. Domácí v úvodním kole podlehli v Radostíně 3:2 a před svými fanoušky tak chtěli odčinit bodovou ztrátu. Bobrová též doma podlehla v minulém kole Počítkám. Začátek zápasu tak začaly Bory tlakem a držely míč na polovině soupeře. Poté ale přišel blesk z čistého nebe a hosté se po zahrané standartní situaci dostali do vedení. Odražený míč za šestnáctkou napálil na Pokorného branku kapitán hostí Petr Dvořák a trefil šibenici - 0:1. O dvě minuty později všk domácí vyrovnali. Martin Vávra postupoval z pravé strany na branku a z ostrého úhlu prostřelil Petra Hamříka - 1:1. Po rohovém kopu měl ještě těsně před odchodem do kabin šanci Josef Starý, ale míč za brankovou čáru nedotlačil. Poté se ještě domácí dožadovali odpískání pokutového kopu na Martina Vávru, ale píšťalka rozhodčího Jaroslava Šoustara zůstala němá. Poločas tak skončil smírně 1:1.

Bory zachránily bod v samém závěru

Druhý poločas začali domácí náporem a v 55. minutě měli po faulu na Miroslava Ochranu výhodu přímého kopu, z kterého však nic nevytěžili. Byli to tak hosté, kteří šli v 68. minutě po standartce do vedení. Ve vápně se nejlépe orientoval Michal Hájek a nádhernými nůžkami vstřelil gól - 1:2. V 81. minutě pak domácí vyrovnali. Po standartní situaci se zpoza vápna trefil Tomáš Brodský - 2:2. Závěrečné minuty již žádnou šanci nepřinesly, a tak se body v Borech dělily.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Bory
Vladimír Hlaváč: V zápase jsme dvakrát dotahovali náskok soupeře, který u nás zahrál velice dobře. Na konci zápasu se nám podařilo alespoň vyrovnat a připsali jsme si tak první bod v sezóně.

TJ Sokol Bobrová
Miroslav Roháček: I když první půlka byla plichta, stálo při nás několikrát štěstí. Druhá půle už byla lepší, bohužel jsme opět jeden gól soupeři darovali.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - ŽĎÁNSKÝ Zdeněk, LHOTSKÝ Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.