Osová Bítýška začala sezónu vysokou výhrou


Branky


0

Pětigólovou výhrou začala sezónu Osová Bítýška, když zdolala oslabenou Svratku

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do jednobrankového vedení

V úvodním kole OP sezóny 2016-17 přivítala Bitýška svého neoblíbeného soupeře Svratku, protože už několik let ji nedokázala porazit.

Od úvodního hvizdu sudího Čecha se hrálo z obou stran velmi opatrné utkání. Hosté spoléhali na dlouhé nákopy na útočníka Mayera, z čehož rezultovalo několik rohových kopů, ovšem bez nějaké výraznější šance. Domácí se snažili hrát kombinačně, ale dostávali se pouze po hranici pokutového území. První obrovská šance se zrodila až ve 20.minutě, když domácí Mucha přesprintoval hostujícího obránce a postupoval sám na brankáře Sáblíka, který jeho křižnou střelu po zemi reflexivně vyrazil. Od té doby domácí převzali iniciativu, vytvořili si několik gólových šancí, ale výborného Sáblíka se jim nepodařilo překonat. Jediný gól první půle přišel v 36.minutě, kdy výkop Svrateckého brankáře zachytil Vařílek, následně přihrál nabíhajícímu Machátovi, pro kterého již nebyl problém dopravit míč do brány – 1:0.

Marek Vařílek vstřelil hattrick

Do druhého poločasu domácí vstoupili velkým náporem a v rozmezí mezi 49.-59.minutou vsítili tři góly. Po nádherných přihrávkách Muchy se klasickým hattrikem během 10 minut blýsknul kanonýr Marek Vařílek. Z dalších šancí se již podařilo domácím skórovat pouze jednou, a to po individuální akci Tomáše Malého, který tak korunoval svůj vynikající výkon v zápase.

 



Ohlasy k zápasu


SK Osová Bítýška
Petr Koláčný: „Do utkání jsme vstoupili nervózně, což se podepsalo na naší hře v úvodní dvacetiminutovce. Postupem času jsme začali získávat čím dál větší herní sebejistotu a po několika pěkných brankách jsme s přehledem zvítězili.“

SK Svratka
František Mládek: Do Osovky jsme odjeli s deseti hráči a dvěma brankáři. První poločas jsme prohráli 1:0 a to díky špatné rozehrávce našeho brankáře, který i tak patřil k největší opoře našeho týmu. Ve druhém poločase už naše bojovnost nestačila na dobře hrajícího soupeře. V plné sestavě bychom určitě neprodali svoji kůži tak lacino. V posledních letech jsme si vždy na „osovský“ pažit jezdili pro tři body. Prohra 5:0 je tím pravým obrazem předvedené hry obou týmů!



Počet diváků: 50. Rozhodčí: ČECH Miloš - LANDSMAN David, LHOTSKÝ Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.