0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2016 16:30

1.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bobrová dobývala branku Počítek marně,ty nakonec rozhodly Halamkou


Branky


0

Počítky navázaly na dobré výkony z druhé poloviny minulé sezóny a odvezly si důležité body z Bobrové.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Počítky skórovaly brankou do šatny

Utkání začalo v duchu vzájemného oťukávání, bylo patrné, že se jedná o první ostrý zápas sezony. První zahrozili hosté, ale ostrý centr těsně minul zadní tyč. Pak se dostal na dostřel domácí Hájek, ale byl skluzem zblokován. Hosty pak několikrát při střelách domácích podržel golman a ani snaha hostů ke golu nevedla. Těsně před pauzou ale domácí nechali propadnout dlouhý míč a hostující Roman Halamka trefil Hamříkovi mezi nohama do sítě - 0:1.

Brankář Šobej byl vyloučen

Po pauze přišel očekávaný tlak domácích, který byl umocněn v 55. minutě, kdy brankář David Šobej srazil mimo pokutové území unikajícího Hájka a byl vyloučen. Domácí od tohoto okamžiku začali dobývat bránu hostů, do vápna létali centry, ale výsledkem bylo pouze břevno Svobody, několik střel těsně mimo a i jisté zákroky hostujícího náhradníka v brance Počítek Martina Bence. Hosté pochopitelně hrozili z protiútoků, dokonce i skorovali, ale pomezní naštěstí pro domácí zvedl praporek. V samém závěru domácí vrhli vše do útoku, ale kýženého vyrovnání se i díky vlastním nepřesnostem nedočkali. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bobrová
Miroslav Roháček: " Byl to náš první letošní zápas, shodou okolností jsme neměli žádný přípravák. Pokud ovšem nedáme gól, tak se s nějakými body počítat nedá.

SK Transformátor Počítky
Rostislav Ptáček: Ve vyrovnaném prvním poločase jsme vstřelili gól, který se ukázal jako vítězný. Po vyloučení našeho brankáře jsme se štěstím udrželi čisté konto a odvezli důležité body, i když by zápasu slušela remíza!



Sestavy


TJ Sokol Bobrová
P. Hamřík [-] - L. Křepela [-] , D. Roháček [-] , P. Dvořák [-] , J. Stupka [-] - M. Mašek [-] , T. Podborský [-] , V. Křepela [-] , T. Hrbek [-] (84. K. Flídr [-] ) - M. Hájek [-] , J. Svoboda [-]

SK Transformátor Počítky
D. Šobej [-] - T. Straka [-] , F. Toman [-] , D. Odehnal [-] , L. Sláma [-] - P. Němec [-] , R. Schneider [-] , H. Svoboda [-] (55. M. Benc [-] ) - O. Zajíček [-] , D. Bednář [-] , R. Halámka [-]

ŽK: 59. D. Roháček , 89. T. Podborský - 40. F. Toman , 89. O. Zajíček . ČK: 55. D. Šobej .
Hráči zápasu: V. Křepela - F. Toman , D. Odehnal , R. Halámka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - KŘÍŽ Daniel, MYŠKA Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.