V. Brada 90.
1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.06.2016 14:00

2.kolo, Plzeňský | Baráž , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drama až do konce. Radkovice budou hrát i příští rok Okresní přebor


Branky


90. V. Brada - 52. V. Houdek , 68. V. Houdek
0

Před zápasem to bylo stále otevřené. Mírně navrh měli domácí jenž vyhráli venku 3:2. Zápas nebyl příliš na koukání, bylo vidět, že oběma týmům šlo o hodně. Nakonec padly tři branky a dvě červené karty. Z čehož vyplívá že o nasazení a tvrdou hru nebyla nouze.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

Na zápas přišla pěkná divácká kulisa. V ochozech seděla stovka diváků a za parného počasí sledovali vypjaté utkání. Oba týmy vstoupily do zápasu dost nervźně a opatrně. Po otrkávacích úvodních minutách začali hosté pomalu přebírat iniciatívu. Dařila se jim jejich hra a domácí se stále nemohli dostat do tempa a běhali spíše bez balonu. V půlce poločasu začali přicházet i první šance na Střížovické straně. Konstantin Levý si ale s pokusy poradil a držel svuj tým. S přibývajícím časem převaha rostla a domácí měli co dělat aby neinkasovali, obrana však pracovala svědomitě a stav po první půli tak byl 0:0.

Drama

Do druhé půle chtěli hosté vstoupit stejně jako hráli v první. Domácí naopak být aktivnější a držet více balon. Hra se srovnala a svou kvalitu musel předvést i Ondřej Pelikán v bráně. První opravdu důležitý okamžit zápasu přišel v 52. minutě. Václav Houdek si stoupnul k volnému přímému kopu. Ten poslal nechytatelně k tyči a hosté byli blíže postupu. Střížovice vycítily velkou šanci urvat postup a jejich nasazení ještě rostlo. Domácí měli s jejich útoky velké problémy které občas řešili až za hranicí pravidel. Po jednom takovém zákroku uviděl Marek Brada druhou žlutou kartu a oslabil tak svůj tým v tu nejméně vhodnou chvíli. Chvíli na to byla situace pro Radkovice ještě horší. Povedený centr ze strany si zpracoval Václav Houdek a střelou na zadní tyč posunul svůj tým blíže k postupu. Obraz hry se potom výrazně změnil. Hosté se více zatáhli a proti oslabenému soupeři chtěli udržet postupový výsledek. Bohužel ani Střížovice zápas nedohráli v jedenácti. Střelec dvou předchozích branek Václav Houdek uviděl druhou žlutou kartu za ostrý zákrok a stav na hřišti se tak srovnal. Z důvodu častého zdržování z obou stran v průběhu druhé půle, dvou vyloučeních a problémech v ochozech se rozhodčí rozhodl nastavit deset minut.! Domácí se zoufale vrhli do útoku ve snaze zachránit Okresní přebor. V 99. minutě se dostali k standartní situaci. Po jejím rozehrání se ve skrumáži v pokutovém území nejlépe zorientoval Václav Brada, ten propálil vše co stálo v cestě a stal se tak spasitelem Radkovic. V příští sezóně Okresního přeboru tak budou figurovat znovu Radkovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Radkovice
Jan Kydlíček (vedoucí mužstva TJ Radkovice): "Zápas byl hodně nervózní, nebyl moc ke koukání. Udržení v Okresním přeboru nám zajistil gól až v samém závěru. Byl to těžký zápas."

TJ Sokol Střížovice
Roman Klíma (vedoucí mužstva TJ Střížovice): "Soupeře jsme přehrávali vcelku jednoznačně. V první půli si ani nevystřelili na bránu. Rozhodčí určitě neodpískal nejlepší zápas. V druhé půli přišly červené karty. Ještě chvíli před koncem jsme vedli o dvě branky a byli blízko postupu. Pak se dlouho nastavovalo a v poslední minutě jsme dostali gól po standartce. Bohužel je to škoda."



Sestavy


TJ Sparta Radkovice
K. Novotný [-] - M. Brada [-] , F. Březina [-] , M. Velich [-] , P. Vlček [-] (69. K. Valenta [-] ) , M. Oulík [-] , V. Brada [-] , P. Němec [-] (46. M. Březina [-] ) , D. Vondra [-] (90. J. Janeček [-] ) , T. Kučera [-] , J. Horský [-]

TJ Sokol Střížovice
O. Pelikán [-] - M. Nováček [-] , V. Houdek [-] , P. Šašek [-] (90. J. Doležal [-] ) , V. Volf [-] , J. Průcha [-] , R. Klíma [-] , J. Volf [-] , J. Šilhánek [-] , M. Houdek [-] , V. Běhálek [-]

ŽK: 43. P. Vlček , 62. M. Brada , 90. M. Oulík - 8. M. Nováček , 69. V. Houdek . ČK: 64. M. Brada - 84. V. Houdek .
Místo: Radkovice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Legát Zdeněk - ŠIMEK Luboš, LUKÁŠ Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.