1:3
(0:1)
10. R. Hřebík (p.)
62. O. Pavlas
83. D. Kasl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.06.2023 18:00

2.kolo, Plzeňský | Baráž , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stříbro potřebovalo vyhrát o dva góly a to se mu povedlo. V kraji tak zůstává právě Baník


Branky


60. D. Sládek - 10. R. Hřebík (p.) , 62. O. Pavlas , 83. D. Kasl
3

Ohledně barážových zápasů už zbýval jen jeden otazník. Zda do krajského přeboru postoupí Kralovice nebo se v něm udrží Stříbro, které už hrálo baráž minulý rok. A úspěšně. Jinak tomu nebylo ani v odvetném zápase v Kralovicích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bylo to právě Stříbro, kdo diktoval v úvodu utkání a v podstatě i ve většině zápasu tempo hry. Odměnou jim za to byl nařízený pokutový kop, když po špatné rozehrávce domácích zatáhl míč do vápna Kolena a v něm byl zatažen za rameno. Penalty se ujmul kapitán Hřebík a proměnil ji střelou do protipohybu Bodurky. Počáteční nápor hostů byl ale přibržděn nepříjemnou situací ze 17. minuty, kdy po souboji zůstal na zemi Kůsa s vyraženým dechem. Ten se podařil nahodit, ale i přes to byl Kůsa viditelně otřesen a musel ne jenom střídat, ale být rovněž odvezen zavolanou záchrannou službou. Po pauze se k dobré pozici ve vápně dostal Běláč, který ještě hlavou hledal Vlka, jehož hlavičku ale Hruška vytáhl na roh. Hosté byli na hřišti lepším týmem, ale dobré příležitosti měli i domácí hráči. Ti se do nich dostávali i přes velké množství nepřesností. Když oba týmy nepřesně zakončili nebezpečnou standardku z kraje vápna, objevili se z ničeho nic v šanci domácí. Ve 42. minutě přihrával z půlící čáry Berbr za obranu naprosto přesně až do vápna na Bulína, který z první hlavou poslal míč do tyče.

 

 

 

Druhá půle pokračovala v podobném duchu. Znovu to byli první hosté, kdo ohrozil branku Kralovic z přímého kopu kousek za vápnem. Bodurka se ale vytasil s důležitým zákrokem. Kralovice však našly ráznou odpověď. V 60. minutě domácí rychle rozehráli standardku na Běláče, tomu se nadvakrát podařilo balón dostat na branku, jeho střelu Hruška vyrazil jen k Sládkovi, který dorážku procedil pod padajícím brankářem. Domácí se tak rázem dostali do postupové pozice. Té si však příliš nevážili. Minutu na to totiž inkasovali. Hned po rozehrání se míč dostal až do vápna Kralovic, kde se nejlépe zorientoval Pavlas a střelou pod Bodurkou srovnal celkové skóre. To dostalo na koně znovu Stříbro, které si vytvořilo tři velké šance. Nejprve v 68. minutě proklouzl do vápna Kasl, ale na zadní tyč mířil nepřesně. Poté se povedlo prodloužit míč z autového vhazování na půli hřiště ve skrumáži až na penaltě úplně volného Kolenu, který jakoby se lekl vyběhnuvšího Bodurky a zakončil vedle. Stříbro to ale nakonec mrzet nemuselo. V 83. minutě domácí trestuhodně propadli, Donate si v brejkové situaci jednoduše poradil s obráncem a předložil před odkrytou branku míč Kaslovi. Ten se z jednoduché pozice nemýlil a poslal jeho tým v poslední desetiminutovce do vedení. Pojistku mohli hosté přidat v 88. minutě, když domácím nesklapla ofsajdová past. Donate tentokrát volil střelu do horního rohu, kterou Bodurka vyrazil na roh. Závěr utkání už si Stříbro pohlídalo bez většího ohrožení jejich branky i přes velmi mladé složení sestavy, bez již v té době vystřídavších tří zkušených hráčů.

Mimo výhry si hosté ještě odváží červenou kartu. Tu po závěrečném hvizdu uviděl Demjan, který si postěžoval na rozhodčího a ještě se nesportovně radoval před smutnícími domácími hráči, čímž málem ještě rozpoutal potyčku, jejíž počátek byl včas zažehnán. Stříbro tak i v druhé sezóně po sobě baráž zvládlo, Kralovice naopak opět neuspěly.



Ohlasy k zápasu



TJ Baník Stříbro
Lubomír Zaoral, trenér: Dnes zasloužená výhra....trošku jsme změnili taktiku a perfektně nám vše vyšlo.... Kdyby utkání skončilo větším rozdílem, nikdo by se nemohl na kralovickém hřišti divit. Tenhle tým zaslouží velký respekt. Tento tým patřil k nejmladším a to jak jsme zvládli barážovou odvetu...opravdu kloubouk dolů před celým týmem. Doufám, že teď přijde menší zlom. Tento tým dál zůstane pohromadě a dál poroste i výkonnostně. Musíme poděkovat i našim fanouškům, kteří nás po celé utkání v Kralovicích mohutně povzbuzovali. Děkujeme i našim kritikům a fanouškům, kteří fandí naším neúspěchům. Ti nás úplně nejvíc motivují k další poctivé práci.



Sestavy


TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - M. Pánek [-] (56. J. Lavička [-] ) , J. Kulhánek [-] , M. Bulín [-] (87. P. Koča [-] ) , O. Berbr [-] , D. Sládek [-] , M. Řenč [-] , O. Hurt [-] , T. Kříž [-] , M. Kůsa [-] (19. D. Běláč [-] ) , J. Vlk [-] (56. P. Vrána [-] )

TJ Baník Stříbro
E. Hruška [-] - D. Kasl [-] , O. Pavlas [-] (71. V. Gontkovič [-] ) , R. Dyk [-] , P. Demjan [-] (71. J. Pospíchal [-] ) , D. Donate [-] , J. Kolena [-] (87. M. Haas [-] ) , R. Hřebík [-] (81. Z. Pašek [-] ) , M. Hodek [-] , M. Vyšín [-] (87. D. Čížek [-] ) , M. Vyšín [-]

ŽK: 28. J. Kulhánek , 30. M. Bulín , 58. O. Hurt - 32. P. Demjan , 47. J. Kolena , 73. M. Vyšín , 92. D. Kasl . ČK: P. Demjan .
Počet diváků: 358. Rozhodčí: Bína Roman - STROLENÝ Petr, RUBÁŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

První zápas se hraje až v sobotu a myslím, že v něm Stříbro o dva góly vyhraje. Naopak v Kralovicích budou úřadovat domácí a vyhrají. Jak velikým rozdílem? No, možná se dočkáme prodloužení, v tom mají kralovičtí zkušenosti z Poháru PKFS.