2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.06.2016 18:00

1.kolo, Plzeňský | Baráž , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košutka si v prvním zápase baráže vytvořila náskok!


Branky


0

Situace, do které se rozhodně dnes domácí tým dostat nechtěl, nastala právě dnes. Rozběhla se totiž baráž, pro jeden tým značí neúspěch v sezóně a strach ze sestupu, pro druhý mančaft naopak znamená velkou šanci na potvrzení skvělých výsledků z nižší soutěže, což by znamenalo katapultování o soutěž výš.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým nastoupil v poněkud jiné sestavě, než se kterou se dostal až do baráže. Pochopitelně si trenér „B“ týmu stáhl některé hráče z „áčka“. Ti už od úvodních minut diktovali tempo hry a soupeři míč příliš nepůjčovali. S přibývajícími minutami přibývaly také přímou úměrou šance, pro hosty však bohužel pouze na straně Košutky. Druztová hrozila většinou z protiútoků po ztrátě míče, jejich útoky ale neměly dlouhého trvání a často končily dříve, než vůbec začaly. Na hráčích obou týmů bylo patrné, že se nejedná o „pouhý“ soutěžní zápas, ale že ve hře je toho dnes daleko více. I proto skončila první pětačtyřicetiminutovka bez branek.

 

 

Do druhé půle vystřídali domácí hned tři hráče, což se ukázalo pro další průběh zápasu jako klíčové. Územní převahu zužitkovali domácí po hodině hry. Mladý nadějný plejer Jan Potoček si ukázkově zpracoval dlouhý balón, na vápně se obmotal kolem obránce a střelou placírkou na zadní tyč překvapil brankáře Druztové Purkara. A zanedlouho bylo hostům ještě hůře. V 66. minutě poslal Triner vysoký centr do vápna, na který si naskočil na zadní tyči Jaroslav Blažejovský, a i když si brankář ještě na míč sáhl, tak hlavička tak byla prudká a dobře umístěná, že skončila až v síti. Druztová chtěla s výsledkem ještě něco udělat, ale domácí obránci si plnili své povinnosti na výbornou. Na Košutce mohlo být ještě veseleji, to když se chvíli před koncem řítil na bránu osamocený Triner, v poslední možné chvíli ale zasáhla hostující obrana a míč skončil nakonec v zámezí. Utkání tedy skončilo po celkem jasné převaze Košutky 2:0 a Druztová bude mít co dělat, aby ještě tento pro ní hrůzostrašný scénář změnila a výsledek zvrátila ve svůj prospěch. 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň B
Holec Jan: Do utkání jsme nastoupili se třemi obránci, větší počet mužů v záloze nám pomáhal k lepšímu držení míče, takže jsme hráli v klidu, s míčem na kopačkách. Hosté hrozili sporadicky z brejků. Snažili jsme se hodně kombinovat, tvořit hru, z čehož jsme nakonec také dali dvě branky. Vlastně se dá říci, že se hrálo téměř pouze na jednu branku.

TJ Sokol Druztová
Rusňák František: První poločas byl vyrovnaný, Košutka rozhodla zápas v první polovině druhého poločasu. Výsledek odpovídá průběhu zápasu, takže domácí zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ Košutka Plzeň B
J. Frémund [-] - J. Holec [-] , S. Vokáč [-] (78. J. Kastl [-] ) , M. Langmajer [-] , J. Hemzáček [-] (46. M. Trnka [-] ) , P. Kerndl [-] (39. R. Holý [-] ) , M. Janča [-] (46. J. Blažejovský [-] ) , M. Potoček [-] , L. Kovařík [-] , T. Forejt [-] , P. Straka [-] (46. D. Triner [-] )

TJ Sokol Druztová
P. Purkar [-] - J. Folk [-] , M. Hakr [-] (74. T. Linda [-] ) , P. Ženíšek [-] (53. J. Hauptmann [-] ) , V. Němeček [-] (64. L. Paďour [-] ) , L. Denk [-] , J. Šlauf [-] , P. Jirka [-] , M. Beránek [-] (39. T. Roubal [-] ) , P. Ježek [-] , P. Fischer [-]

ŽK: 76. M. Trnka - 30. P. Ježek .
Místo: Košutka. Počet diváků: 75. Rozhodčí: König Michal - Janda, Doksanský.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.