J. Hovůrka 9. (p.)
1:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 17:00

15.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Havířov nestačil na Smilovice


Branky


9. J. Hovůrka (p.) - 8. R. Barteczek , 29. J. Topiarz , 79. B. Kocur
0

Do vedení šli hostující fotbalisté už v 8. minutě. Sestupující Havířov takřka okamžitě srovnal skóre utkání z pokutového kopu. Favorit však šel znovu do vedení po půlhodině hry. Definitivní podobu výsledku dal ve druhé části až v 79. minutě Kocur.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



SC Smilovice
Pavel Smatana (trenér): Naše vítězství mohlo být ještě výraznější, domácí brankář Kuča chytil další čtyři šance. Je dobře, že v příští sezoně se s protivníkem už nestřetneme. Hrálo se na velmi těžkém terénu, v některých okamžicích rozhodoval důraz a ne fotbalovost. Z toho důvodu jsme se rozhodli nechat některé naše hráče raději na lavičce. Zdroj: http://fm.denik.cz/fotbal_region/prehled-fotbaloveho-vikendu-20160615.html



Sestavy


TJ Gascontrol Havířov
T. Kuča [-] - J. Štromp [-] , O. Hánl [-] (53. R. Bajtek [-] ) , D. Schubert [-] (64. P. Kubovič [-] ) , J. Vala [-] (50. D. Tyl [-] ) , D. Blaho [-] (75. A. Hlobil [-] ) , J. Kusin [-] , F. Jašek [-] , J. Hovůrka [-] , M. Šlachta [-] , O. Přeček [-]

SC Smilovice
R. Galacz [-] - J. Topiarz [-] , L. Rajnoch [-] , R. Barteczek [-] (78. F. Žajdlík [-] ) , M. Bolf [-] , P. Dytko [-] (75. D. Balvar [-] ) , R. Cienciala [-] (65. O. Máj [-] ) , O. Junga [-] , B. Kocur [-] , R. Barteczek [-] , O. Bodeček [-] (70. D. Gerlich [-] )

ŽK: 23. O. Přeček , 53. D. Blaho , 63. D. Tyl , 85. A. Hlobil - 9. R. Galacz , 60. O. Bodeček . ČK: 62. F. Jašek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: PODRACKÝ Pavel - CHÝLEK Martin, POLEDNÍK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.