5:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 13:30

3.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | III. třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holubov nadělil Rožmberku "bůra"


Branky


15. J. Hůlka , 44. V. Schuster , 56. J. Hůlka , 67. M. Popel (p.) , 85. P. Uibelacker
0

Krátce po sobotním poledni se v rámci 3. kola nadstavby Okresní soutěže mužů o konečné umístění utkala mužstva Holubova a Rožmberka. Holubovští nezačali nadstavbu vůbec dobře a z předchozích dvou utkání získali pouze jeden jediný bod za remízu proti Hornímu Dvořišti. Naopak outsider nadstavby získal body čtyři. Nejprve dokázal ve Vyšším Brodě remízovat a poté doma zvítězil nad Horním Dvořištěm. Tento zápas byl však pro rožmberské hororovým představením.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankový náskok domácích

Začátek zápasu začali lépe domácí, kteří se mnohem lépe pohybovali než hosté. Do první velké šance se dostal Uibelacker, který však nezakončil, tak jak by si představoval. Vzápětí však gólman P. Zábranský podběhl centr od L. Kročka, který doplachtil k V. Schusterovi a ten otevřel skóre zápasu střelou do prázdné rožmberské brány, 1-0. Po obdržení branky se také osmělili hosté, ale jejich dalekonosná hlavička z kraje vápna si cestu do sítě nenašla. Druhé branky se domácí Holubov dočkal v závěru poločasu, když se výborně přes tři hráče uvolnil J. Hůlka, který trefil přesně k zadní tyči hostující brány, 2-0. Do kabin se tak šlo za dvoubrankového náskoku pro domácí.

Bezzubý a chybující hosté

Po změně stran udělali hosté další fatální minelu. Jejich špatně hozený aut vypíchl Uibelacker a poslal míč do prázdné branky, 3-0. O dalších několik minut později si vzal míč opět Jakub Hůlka, který prokličkoval statickou rožmberskou obranou a zamířil přesně k bližší tyči, od které se míč odrazil zpět do pole. V šestasedmdesáté minutě rozhodčí Zloch po faulu na domácího hráče odpískal pokutový kop. Jeho exekuce se ujal netradičně brankář M. Popel, který nedal svému sokovi v bráně šanci a přesnou ranou pod břevno skóroval pro domácí po čtvrté, 4-0. O pátou branku Holubova se postaral svou druhou brankou v utkání Jakub Hůlka, který parádním lobem nedal šanci gólmanovi hostí, 5-0. Do konce zápasu se již nic nestalo a tak si rožmberští odvezli domů pověstného „bůra“.

 



Ohlasy k zápasu


SK Holubov
Ondřej Bukovinský, hráč: Celkově pohodový zápas, soupeř bez obvyklých rychlíků vepředu bezzubý, dlouhé nákopy jsme zachytávali v pohodě, nakonec jednu šanci měli po kiksu Ondry za rozhodnutého stavu. Milan bez práce.




Sestavy


SK Holubov
M. Popel [-] - J. Hůlka [-] , P. Kupka [-] , T. Franěk [-] - J. Fuka [-] (60. A. Rychlík [-] ) , P. Pešl [-] , V. Schuster [-] , M. Bušta [-] , O. Bukovinský [-] , L. Kroček [-] - P. Uibelacker [-]

SK Fotbal Rožmberk
P. Zábranský [-] - L. Závodský [-] , D. Lávička [-] , L. Kus [-] , L. Pokorný [-] , J. Budínský [-] - L. Trapl [-] - - i. Fatura [-] , J. Poláček [-] , B. Bauml [-] , F. Fatura [-]

Počet diváků: 20. Rozhodčí: ZLOCH František - BUŠTA Luboš (N), KROTKÝ Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku