1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

17.kolo, Středočeský | Beroun | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chrustenice doma remizovali s Chyňavou B


Branky


0

Chrustenice na domácím hřišti uvítali tým Chyňava B. Zápas se zprvu vyvíjel lépe pro domácí ale v druhém poločase se více ukazovala Chyňava a vybojovala tak remízu, což pro domácí neni to co by si přáli. Oba týmy si tak odvezly po jednom bodu.  Tým z Chrustenic potřebuje každý bod aby udrželi druhé místo v tabulce, v zápase proti Chyňavě B se jim to ale nepovedlo a pouze remizovali a Tetín B tak na druhé místo ztrácí pouze dva body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brankové vedení domácích

Utkání v Chrustenicích začal úvodním hvizdem pana rozhodčího Stanislava Krbce. Celý první poločas byl na malém hřišti v Chrustenicích spíše vyrovnaný. Hráči obou týmů neztráceli přihrávky a k vidění bylo i několik gólových šancí, které ale an jedn tým neproměnil. Střely buď mířily zcela mimo branku a ty co mířily lépe pochytali brankáři. První branka zápasu padla až ve čtyřicátéčtvrté minutě. David Dvořák se na středu hřiště povedeně utrhl obraně, nahrál na Josefa Špringla a ten bez větších potíží poslal balon za záda brankáře hostů, Ondřeje Grygara. O poločase se do šaten odcházelo za stavu 1:0 .

Výsledek - remíza, Tetín B tak stahuje náskok druhých Chrustenic

Druhý poločas začal a oba týmy měly zálusk na vítězství a tři body. Domácí potřebují každý bod aby si udrželi své druhé místo v tabulce. Chyňava B se ale nenechala brankou těsně před koncem poločasu rozhodit, hned v úvodu druhé půle dvakrát vystřidali, hřiště opustili Martin Kšír a Jaroslav Pivoňka, místo nich nastoupili Luboš Kosprd a Josef Párpel. Toto střídání se ukázalo jako šťastné. Kosprd kličkoval mezi obranou Chrusenic, nahrál na kraj vápna kde stál Patrik Vlček, ten hned z první střílel a srovnal skóre na 1:1 . V sedmdesátédruhé minutě vystřídali také domácí, z hřiště odešel Stanislav Jehlička a nahradil ho Martin Mencl. Minutu nato střídali i hosté, Miroslav Krmenčík odešel z hřiště a nastoupil za něj Michal Halman. Po několika neproměněných šancích střídali znova domácí, v sedmdesátéosm minutě šel dolu Jan Nič a nahradil ho Miroslav Václavek. Hra byla víceméně vyrovnaná a k vidění bylo velmi málo šancí, které by nějak ohrozili branku a brankáře. Chrustenice zkusili ještě poslední střídání v osmdesátésedmé minutě a doufali že nový hráč na hřišti hru probudí a rozproudí. Josef Paták šel z hřiště a na jeho místo přišel Martin Peroutka. Ani ten ale nedokázal výsledek změnit a rozhodčí ukončil utkání za stavu 1:1 . Oba týmy si ze zápasu odnesly po jednom bodu, to nahrává Tetínu B, který může ještě v tabulce přeskočit Chrustenice a dostat se na druhé místo.



Ohlasy k zápasu


TJ Chrustenice
Chrustenice: Vedli jsme ale neudrželi jsme to. Je to veliká škoda, tento zápas se dal vyhrát. Bohužel jsme nepředvedli moc kvalit a tak nám musí stačit jeden bod za remízu. V příštích zápasech musíme zabrat a získat všechny body. Nechceme aby nás přeskočil Tetín, druhé místo je náš cíl.

SK Chyňava B
Chyňava B M.N: Tento zápas se dal vyhrát, většině týmů se na hřišti Chrustenic hraje blbě, stejně tak nám, jejich hřiště je malé, úzké a krátké. Při házeném autu se dá hodit balon až do středu vápna. Tato skutečnost nahrává spíš domácím, kteží jsou na své hřiště zvyklí. Každý tým má na svém hřišti výhodu, ale Chrustenice mají jednu z největších. Ale na to se nechceme vymlouvat samozřejmě, vyhrát se tady dnes dalo. Prohráli jsme a mrzí nás to, příští zápas chceme tři body.



Sestavy


TJ Chrustenice
V. Melichar [-] - J. Mužík [-] , J. Špringl [-] , S. Jehlička [-] (72. M. Mencl [-] ) - D. Dvořák [-] , Z. Špirit [-] , D. Pohlot [-] - D. Ondračka [-] - J. Paták [-] (87. M. Peroutka [-] ) , R. Neliba [-] , J. Nič [-] (78. M. Václavek [-] )

SK Chyňava B
O. Grygar [-] - T. Trávnička [-] , M. Čermák [-] , R. Lepič [-] - J. Hakl [-] - M. Kšír [-] (46. L. Kosprd [-] ) - P. Vlček [-] , J. Pivoňka [-] (46. J. Párpel [-] ) , N. Žáček [-] , M. Krmenčík [-] (73. M. Halman [-] ) , J. Buncík [-]

Místo: Chrustenice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: KRBEC Stanislav - HEIES Roman (N), MIKULÁŠ Ľubomír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.