2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

10.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jičín se pořád drží v čele


Branky


0

První Jičín hostil čtvrté Předměřice, které přijely do Jičína s touhou odvézt si nějaký ten bodík. V zápase, který nepřinesl moc fotbalové krásy, viděli diváci padnout dvě branky a výhru šťastnějšího z obou týmů.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase gól do sítě hostí a tyčka domácí brány

Do zápasu vstoupili lépe hosté, kteří dobře kombinovali a drželi častěji míč na kopačkách. Hra se postupně vyrovnala, ale šancí bylo jako šafránu. Obrany převyšovali nad útoky a tak to nebyla žádná atraktivní podívaná. V 32.minutě se domácím povedl brejk, kdy si až k vápnu zaběhl krajní bek Knížek a klasickým bodlem překvapil gólmana Kekeláka, který míč neudržel a mezi nohama mu propadl do brány. Domácí se ujali vedení 1:0, ale hra svůj ráz vůbec nezměnila. Po chvilce mohli hosté vyrovnat, ale zvonila pouze tyč branky domácího gólmana Přibyla. První poločas tak skončil jednobrankovým vedením domácího týmu, ale hosté ukázali, že mají na body.

V druhém poločase to byl stejný scénář

Do druhého poločasu vstoupily Předměřice s úmyslem vyrovnat a popřípadě otočit skóre ve svůj prospěch. Domácí obranu skvěle řídil Haken a žádné drama tak nenastávalo. Marná snaha hostí o vyrovnání, byla korunovaná druhou brankou v jejich síti, do již otevřené obrany. V 72.minutě utekl hostující obraně domácí Nálevka a přesnou přihrávkou našel Mészárose, který navýšil skóre na 2:0 pro domácí tým. Po pěti minutách mohli hosté zápas trošku zdramatizovat, ale domácí od gólu opět zachránila tyč gólmana Přibyla. Hosté byli možná v tomto zápase lepším týmem, ale branky střílel pouze Jičín a tak zaslouženě vyhrál.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Jičín B
Vedoucí mužstva Jaroslav Matějka: V nepříliš kvalitním utkání jsme zaznamenali dvě branky a tím jsme zaslouženě zvítězili. Stálo při nás i štěstí, když soupeř nastřelil dvakrát tyčku naší branky. Premiérový gól v dresu Jičína si vstřelil Knížek.

TJ Slavoj Předměřice n. L.
Vedoucí mužstva Martin Pšenička: V zápase jsme sice byli o něco lepší, ale na rozdíl od domácích při nás nestálo štěstí. V prvním poločase jsme dostali smolný gól a v druhém jsme dostali gól do otevřené obrany, kdy jsme se snažili o vyrovnání.



Sestavy


SK Jičín B
P. Přibyl [-] - J. Krykorka [-] (46. L. Mauer [-] ) , D. Knížek [-] , J. Ulvr [-] , J. Veg [-] - M. Mészáros [-] (83. T. Klaban [-] ) , M. Kirschner [-] , L. Janda [-] (46. M. Šaroun [-] ) - R. Pluhař [-] (72. J. Sajdl [-] ) , P. Horáček [-] (67. J. Nálevka [-] ) - T. Haken [-]

TJ Slavoj Předměřice n. L.
M. Kekelák [-] - M. Šmarda [-] (72. J. Bouček [-] ) , P. Jaroš [-] , Š. Pekáč [-] (72. M. Pšenička [-] ) , O. Vyleťal [-] , M. Strakatý [-] , Š. Bezvoda [-] , T. Ponikelský [-] , J. Bareš [-] , P. Paizker [-] , A. Hronek [-]

ŽK: 29. M. Kirschner , 80. J. Veg , 87. T. Haken .
Hráči zápasu: T. Haken - J. Bareš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Pálka Martin - SVOBODA Filip, VÍTEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.