3:2p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nezbavětice doma těsně poráží Záluží


Branky


0

Opět mírně favorizované Záluží čekal po víkendové prohře další zápas s dalším týmem z dolní části tabulky. Utkání bylo až dokonce velmi vyrovnané a stejně jako v minulém kole Záluží na penalty uspět nedovedlo a vybojovalo na hřišti Nezbavětic bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva rychlé úvodní góly

Domácí měli lepší start než hosté. Již chvíli po úvodním hvizdu rozhodčího se domácí ujali vedení, když se v 6. minutě se prosadil domácí Vladimír Tomana a domácí vedli 1:0. O dalších 6 minut později bylo vyrovnáno. A kdo jiný by skóroval za hosty než ve 12. minutě kanonýr Ladislav Mlnařík. Ve 28. minutě dostal za faul žlutou kartu hostující útočník Josef Urbánek. Více nám toho první půle nenabídla a hráči se rozešli do šaten za vyrovnaného stavu 1:1.

Neuznané branky domácích

Vstup do druhé půle měli opět lepší domácí. Domácí Jakub Sladký se v 52. minutě nemýlil a domácí vedli 2:1. Pro hostujícího Romana Cihláře bylo velice těžké chytit tento pokus domácího útočníka, jelikož jeden z obránců Záloží míč mírně tečoval. Hosté ale na branku domácích opět našli odpověď. Tou odpovědí byl opět Ladislav Mlnařík, který v 67. minutě vyrovnával na 2:2. Nervozita na hřišti vzrostla po dvou neuznaných gólech domácích, kvůli odmávnutému ofsajdu. Poslední událostí v zápase byla v 88. minutě žlutá karta pro zálužského Jakuba Povolného. A zápase poté za stavu 2:2 musely rozhodnout penalty.

Domácí vítězí

Penalty skončili stavem 5:3 a ze dvou bodů se mohli radovat nezbavětičtí.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Záluží
Petr Zahradník: Obě dvě mužstva hrála srovnatelně. Hrál se fotbal nahoru dolů. Myslím, že domácí měli trošičku více smůly než my. V penaltách jsme neuspěly, ty prostě nejsou naše silná stránka.



Sestavy


SK Nezbavětice
P. Šebek [-] - J. Sladký [-] , V. Tomana [-] (70. V. Šebek [-] ) , M. Česal [-] , V. Fajfrlík [-] (74. T. Zikmund [-] ) , J. Koubek [-] (46. T. Kosnar [-] ) , V. Bouda [-] , A. Hofrajtr [-] , T. Hofrajtr [-] , L. Sedlák [-] , J. Pavelka [-]

TJ Sokol Záluží
R. Cihlář [-] - L. Mlnařík [-] (74. J. Kuneš [-] ) , J. Urbánek [-] , J. Šmidingr [-] , L. Pondělík [-] , V. Zahoř [-] , J. Povolný [-] , Z. Vacek [-] , D. Vacek [-] , M. Hnilička [-] , V. Schamberger [-]

ŽK: 28. J. Urbánek , 88. J. Povolný .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Legát Zdeněk - BEŠŤÁK Václav (N), FEJT Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.