Horní Lhota doma načepovala posledním Divnicím jedenáctku


0

Do Horní Lhoty přijely v sobotu poslední Divnice a domácím podle prognóz fotbalových odborníků neměly dělat domácím příliš velké problémy. Horní Lhota se chtěla rozloučit s fanoušky výhrou, což se jí také dokonale podařilo, neboť nasázela Divnicím jedenáct branek. O všem podstatném se rozhodlo již v prvním dějství, kdy Divnice obdržely šest banánů. Ve druhé půli přidali domácí dalších pět střeleckých zásahů a nakonec z toho byl debakl hostujícího celku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nasázeli hostům do půle půltucet branek

Jasným favoritem v tomto duelu byl domácí celek, který ale na jaře nepodává optimální výkony, přesto se chtěl se svými výbornými fanoušky rozloučit výhrou. Poslední Divnice měly být pro Horní Lhotu snadným soustem, což se nakonec i vyplnilo. První branku zaznamenali domácí hráči už v 5. minutě po trefě Smištíka. Stejný hráč přidal ve 12. minutě druhou branku a skvělé okamžiky domácího celku dokonal o minutu později Hlavička. Hosté byli zralí na ručník a obrana před zkušeným Pavlem Fojtíkem byla děravá, jako ementál. Čtvrtá branka Horní Lhoty přišla až ve 27. minutě, když hosté opticky srovnali dění na hřišti. Poté přišli ke slovu i divničtí fotbalisté, když ve 36. minutě dal branku Kliment. Závěr prvního dějství ale znovu opanovali domácí fotbalisté, ve 44. minutě dál pátou branku Hlavička a šestou trefu v poslední minutě první půle zaznamenal Plášek. Domácí Horní Lhota dala v prvním poločasu Divnicím hned šest branek a s hosty to pro druhou půli nevypadalo příliš dobře.

Ve druhém dějství přidali domácí další branky

Hosté chtěli ve druhém dějství zabezpečit obranu a již příliš neinkasovat. Tohle předsevzetí jim však vydrželo pouze osmnáct minut. Divnice se také párkrát dostaly na dostřel domácí branky, ale více střeleckých možností si vytvořili domácí. Ujala se až střela Pláška v 63. minutě, který zvýšil již na 7:1. O dvě minuty později zvýšil Hlavička již na 8:1. V 69. minutě pokračovali domácí hráči v kanonádě a Plášek vstřelil svoji čtvrtou branku v utkání a to již bylo 9:1. Hosté se už nezmohli na odpor a netrpělivě čekali na konec utkání. Prémiovou desátou branku zaznamenal domácí Smištík, který navíc, stejně jako Hlavička, v utkání zkompletoval hattrick. Jedenáctý zásah do divnické sítě přišel v 83. minutě z kopaček Maloty a hosté si tak odvážejí z Horní Lhoty pořádný debakl. Na tuto sezonu by nejraději v Divnicích zapomněli, zisk pouhých tří bodů a poslední příčka není pro tým ze Slavičínska dobrou vizitkou. Domácí si s chutí zastříleli a diváky pozvali na klubové oslavy, které budou mít v sobotu 25. června 2016.

Program:
- 13:00 Zápas mládež - Luhačovice
- 14:30 Zápas starých pánu HL - Menšíkova 11
- 16:30 Zápas "A" mužstva HL - Stará garda Zlín
- 20:00 Večerní zábava se skupinou Vyhoď blinkr

Menšíkova11“ byla založena na podzim roku 2009, v den nedožitých 80. narozenin fenomenálního herce a baviče Vladimíra Menšíka, který trpěl těžkým astmatem, nemocí, se kterou se potýká i dnes velké množství lidí, zejména dětí. Posláním „ M11 „ je bavit lidi, rozdávat radost a v neposlední řadě získávat svou činností finanční prostředky na léčbu dětí nemocných astmatem. Do dnešního dne bylo posláno na konto Dětské nemocnice v Brně 500.000,-Kč.
...více info: http://www.mensikova11.cz/

Stará garda Zlín seskupuje bývalé hráče zlínského klubu, kteří se stále aktivně věnují fotbalu.
více info: http://www.fcfastavzlin.cz/stara-garda.asp



Ohlasy k zápasu


SK Horní Lhota
Josef Šenovský, hráč: Dopředu jsme věděli, že se v tabulce nikam posunout nemůžeme a tak byl jediný cíl zápasu užít si ho a potěšit naše domácí fanoušky. A myslím, že se nám to povedlo dokonale. Už po necelé čtvrt hodině jsme vedli o tři branky a zbytek zápasu jsme pak proměnili ve svou exhibici. Rozlučka se sezonou to byla více než vydařená. Na druhou stranu s celkovým šestým místem už tolik spokojenosti nepanuje. Domácí zápasy jsme zvládali dobře, jestli ale chceme pomýšlet na lepší umístění, je potřeba začít vozit body i z venku. Pro nás sezona ještě úplně nekončí, v sobotu 25.června nás čekají velké oslavy padesátiletého výročí založení Sportovního klubu. Takže teď se vrhneme do příprav a poté se pomalu začneme připravovat na další sezonu. Závěrem bych rád ještě jednou poděkoval našim fanouškům za podporu. Sobotním výsledkem jsme si snad předplatili jejich přízeň do nové sezony.

TJ Divnice
Jarek Urbaník, hráč: Výsledek utkání hovoří za vše....



Počet diváků: 100. Rozhodčí: RUMAN Josef - VYCUDILÍK Rostislav (N), FOJTŮ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.