Bohuslavice nad Vláří zvládly duel se Smolinou a pronásledují Mirošov


Branky


18. M. Šebák (p.) , 28. M. Bartoš , 83. M. Bartoš - 48. L. Bosák
0

Na pěkně připravené hřiště v Bohuslavicích nad Vláří přijela v neděli odpoledne Smolina. Podle fotbalových odborníků byl za favorita považován domácí celek a to se nakonec i potvrdilo. Domácí tým šel do vedení po dvaceti minutách hry Mirkem Šebákem. Druhou branku Bohuslavic nad Vláří vsítil po půlhodině Michal Bartoš. Hosté ze Smoliny ve druhém poločasu zápas zdramatizovali Lukášem Bosákem. Definitivní pojistku výsledku dal v 83. minutě znovu Michal Bartoš a tři body tak zůstaly v Bohuslavicích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým šel v prvním dějství do dvoubrankového vedení

Hned v úvodu špatně rozehrál smolinský Sucháček a Bartoš šel zcela sám,ale brankář Krahulec dobrým výběhem vyrazil. Domácí byli lepší a měli další šance. Ve dvacáte minutě hosté nedokázali odkopnout míč,domácí ho dostali do vápna a Šebák byl u míče dřív než stoper Smoliny a ten ho sestřelil – jasná penalta. Sám Mirek Šebák ji v klidu proměnil. Domácí pěkně kombinovali už od obrany,záloha Ťulpa – Šebák přehrávala tu smolinskou a utočník Bartoš se dostával do šancí. Domácí zvýšili na 2:0 po nákopu z vlastního vápna a úniku Bartoše,který už se nemýlil. Do kabin se šlo za stavu 2:0 a to byla Smolina ještě ráda. Bohuslavice nad Vláří  ukázaly v první půli svoji sílu a v domácím prostředí body jen tak nerozdávají a hráči si na svého soupeře věří.

Smolina ve druhém poločasu kousala, definitivní pojistku přidal až v závěru Bartoš

Ve druhé půlce se hra poněkud překvapivě vyrovnala a hosté brzy snížili. Barcuch měl ve středu dost času, aby vysunul míčem přes střed obrany Bosáka a ten po úniku podél gólmana chladnokrevně proměnil. Domácí znejistili a nechávali v obraně velké díry a Bosák ještě dvakrát šel sám na golmana domácích, ale už tak dobře nezakončil. Domací měli taky své šance hlavně Bartošem, ale Krahulec odolával. Bohuslavice se i nadále obávaly o výsledek, hosté ve druhém dějství ožili a provětrávali propustnou obranu domácích. Vše se rozseklo až 10 minut před koncem duelu, kdy Ctirad Ťulpa našel z rohu hlavu Michala Bartoše a ten nehlídán rozhodl a dal výsledku definitivní podobu - 3:1. Domácí si výhru především za výkon v první půli zasloužili, hostující Smolina ale předvedla ve druhé polovině zápasz sympatický výkon, kterému chybělo jen přesnější zakončení. Bohuslavice nad Vláří ztrácejí na druhý Mirošov už jen tři body a v příštím kole se představí v derby v Divnicích.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bohuslavice nad Vláří
Facebook Bohuslavic nad Vláří: Odpoledne přišli na řadu muži a jejich zápas proti Smolině. Přes velkou spoustu šancí se nám podařilo v první půli vstřelit "pouze" 2 góly a do šaten jsme odcházeli celkem spokojeni za stavu 2:0. Druhý poločas hosté přidali a výsledkem byl kontaktní Bosákův gól. Jistotu tří bodů přidal až pár minut před koncem krásně hlavou z rohu náš kanonýr Michal Bartoš.

TJ Smolina
Jiří Sucháček, hráč: Domácí nastoupili velmi dobře, využili celou plochu svého hřiště, byli silní v kombinaci a my jim ochotně vraceli všechny míče zpátky. Střídali kombinace, narážečky s delšími míči do stran, za obranu a vytvářeli si tlak a šance. Penalta jasná a za 2:0 v poločase jsme byli rádi. My měli jen dva náznaky, které golmana ani neohrozily. Ve druhé půlce jsme se hned Bosákem prosadili a ještě další 3 golovky jsme měli. Domácí taky měli své šance, ale opravdu dobře nám zachytal Krahulec. Pak jsme si nechali dát gol z rohu, kdy nevelký Bartoš ani nemusel skákat a jen hlavou nehlídaný trkl míč do brány. Už se tu ani nechci opakovat s tím, že nedáme své šance a pak si necháme dát gól, kterému můžeme zabránit. Bavili jsme se a shodli, že Bohuslavice v prvním poločase byly asi nejlepší tým, se kterým jsme na jaře hráli. Ještě bych chtěl poděkovat některým klukům, které jsme vytáhli od nedělních obědů, ať nám jdou pomoct, protože nám chybělo šest stabilních hráčů.



Počet diváků: 70. Rozhodčí: HOUŽVIČKA Čestmír - MAŇAS Daniel (N), SUCHÁČEK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.