Bohuslavice nad Vláří v místním derby zdolaly Petrůvku


Branky


0

V Bohuslavicích nad Vláří se hrálo v neděli odpoledne místní derby dvou obcí, které patřily dřívě spádově pod Slavičín. Řada hráčů se také zná z působení v mládežnických kategoriích a tak se dal očekávat velmi vyrovnaný duel. Domácí tým poslal do vedení po deseti minutách hry znovu zrozený kanonýr Michal Bartoš. Hosté z Petrůvky dokázali vyrovnat Stachem, ale Bartoš o dvě minuty později znovu vrátil domácím vedení. To ještě potvrdil v samotném závěru Ctirad Ťulpa.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bohuslavice nad Vláří poslal do vedení po deseti minutách hry Bartoš

V Bohuslavicích nad Vláří se představila Petrůvka a očekával se poměrně vyrovnaný zápas. Domácí celek zatím na jaře předvádí velmi dobré výkony a prohrál pouze jednou - u lídra tabulky v Loučce. Výkony Petrůvky jsou na jaře jako na houpačce, v posledním kole její hráči ale vydřeli výhru nad sílnou rezervou Nedašova. Petrůvka přijela do Bohuslavic nad Vláří bez brankáře Halaxy a v sestavě chybělo několik hráčů základního kádru. Domácí tým vyhrál v minulém kole v Horní Lhotě i s brankářem Jožkou Kovaříkem a body z venku chtěl potvrdit i v duelu s Petrůvkou.  Bohuslavjané šli do vedení po deseti minutách hry, kdy se prosadil Michal Bartoš, který přišel před sezonou z Jestřabí. Hosté nesložili zbraně a i oni zaměstnávali domácí obranu s brankářem Mrvišem, ale ta byla pozorná. Akce se střídaly na obou stranách, branka do půle už nepadla. Hostům se ale zranila opra Petr Kovařík, což byla citelná ztráta a čekalo se ve druhém dějství, co s hostujícími hráči udělá.

Hosté vyrovnali Stachem, vedení domácím vrátil znovu Bartoš

Druhý poločas přinesl změnu v rozestavení hostujícího týmu, po odchodu Petra Kovaříka Petrůvka přeskupila řady a neměla už také výškovou převahu. Domácí tým dobře kombinoval a stále častěji se dostával před branku hostí. Petrůvka se snažila o vyrovnání, ale to se jí stále nedařilo. Vyrovnání nakonec přišlo v 73. minutě po brance bývalého slavičínského dorostence Ondry Stacha. Domácí i poté trpělivě čekali na svoji šanci a ta přišla patnáct minut před koncem, kdy se znovu prosadil Baroš a zdá se, že našel střelecké kopačky. Petrůvky udržela vyrovnaný stav pouze dvě minuty, což bylo rozhodující, neboť v závěru už její fotbalisti v okleštěné sestavě neměli příliš sil na dosažení vyrovnávací branky. Rozuzlení tohoto zápasu tak přišlo až v 90. minutě, kdy třetí branku Bohuslavic nad Vláří vstřelil Ctirad Ťulpa. Výhra domácího týmu je zasloužená a před utkáním v Mirošově panuje v klubu dobrá nálada. Petrůvka hostí v příštím kole Horní Lhotu a bude čekat na příchod zraněných hráčů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bohuslavice nad Vláří
Josef Kovařík, hráč: Poprvé jsme se představili v nových dresech a premiéra to byla náramná. Proti silnému soupeři z Petrůvky dokázali získat tři body a kromě utkání v Loučce se nám zatím výsledkově daří...

TJ Sokol Petrůvka
František Gottfried, funkcionář: Rozhodujícím momentem tohoto utkání bylo zranění Peti Kovaříka v závěru prvního poločasu. Do té doby bylo utkání vyrovnané. Při jeho střídání jsme byli nuceni přeskupit síly na hřišti a tím ztratili tlak v útoku.Proto měl soupeř v závěru zápasu šance,ze kterých rozhodl.Za zmínku stojí fakt,že do základu nastoupili i kluci z lavičky,kteří mají tu nevděčnou roli náhradníka po většinu sezony.Tento těžký zápas zvládli na výbornou a jen díky jejich nasazení a bojovnosti zápas neskončil větším rozdílem.Bylo vidět že všichni drželi při sobě, nehádali se a spíše se snažili vzájemně podpořit.To je cenná devíza do dalších těžkých zápasů které nás teď čekají.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: HOUŽVIČKA Čestmír - MAŇAS Daniel (N), KRAJÍČEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.