Favorizovaná Loučka vyhrála suverénně v Divnicích


Branky


0

Do Divnic zavítala vedoucí Loučka, která zde potvrdila roli favorita. Hosté vedli po půli dvoubrankovým rozdílem, aby ve druhém poločasu navýšili stav zápasu. Nakonec zaznamenali sedm branek. Čestný úspěch divnického celku vstřelil čvrt hodiny před koncem Fojtík. Loučka tak i nadále vévodí tabulce IV. třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vedli po půli o dvě branky

V páteční předehrávce se musela Loučka obejít bez svého brankáře Janků. Do brány si tak stoupnul jeden z nejmenších hráčů Radim Kozubík a vedl si statečně. Z počátku utkání se hrál vyrovnaný zápas. Nejprve zahrozil střelou z hranice velkého vápna Andrýsek, ale toho skvělým zákrokem vychytal brankář Fojtík. Na druhé straně se dostal za hostující obranu domácí útočník Fojtík, ale Kozubík skvělým zákrokem udržel bezbrankový stav. První gólový okamžik přišel ve 22.minutě. Andrýsek kopal rohový kop a Januška hlavou otevřel skóre utkání. Vedení na 2:0 navýšili hosté ve 32.minutě, kdy Chytil v souboji s domácím brankářem byl úspěšnější, uvolnil Svozila, který střelou pod břevno dal Loučce klid do zbytku utkání. Poločas se dohrál a Loučka odcházela do šaten s klidným dvoubrankovým vedením.

 

Ve druhém poločasu Loučka navýšila své vedení

Do druhého poločasu vstoupila Loučka aktivně a po deseti minutách byla zaslouženě odměněna třetí brankou, Chytil se dostal za obranu domácích a se štěstím přeloboval domácího brankáře - 0:3. Za další tři minuty už to bylo 0:4. Andrýsek vybojoval zdánlivě ztracený míč a od brankové čáry našel z cela volného Mikulku, který v pohodě do opuštěné branky skóroval. Další dvě branky vstřelili po rychlých akcích a chybách v domácí obraně opět Chytil a Dominik Machů a výsledek byl 0:6. V 75.min se dostal v pokutovém území do souboje Fusek s hostujícím Křápkem a sudí Matucha nařídil pokutový kop. Ten proměnil Fojtík a domácí zaznamenali čestný úspěch - 1:6. Ihned po rozehrávce se kopal pokutový kop i na druhé straně. Střídající Maliňák byl nedovoleně zastaven v pokutovém území a sám si také pokutový kop proměnil - 1:7. Do konce utkání byly ještě šance na obou stranách, ale již bez brankového vyústění. Loučka tak v pohodě dokráčela ke třem bodům.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Divnice
Jaroslav Urbaník, hráč: Vedoucí tým tabulky byl nad naše síly, i když začátek zápasu byl hodně vyrovnaný....

SK Loučka
Tomáš Brázda, hráč: Utkání jsme zvládli a jsme za to rádi. Konečně jsme proměnili šance, které jsme si vytvořili. Musím vyzvednou Radima Kozubíka v bráně, který zachytal opravdu skvěle.



Počet diváků: 30. Rozhodčí: MATUCHA Jiří - FALDÍK František (N), ŠIMÁK Vladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.